Gamersnet Gear: Corsair K70 RGB MK.2

Je zag ‘m al langskomen in de unboxing, maar hier is dan eindelijk ook ons definitieve oordeel over de Corsair K70 RGB MK.2. Onze Amador ging uitgebreid aan de slag met het nieuwe toetsenbord à 169,99 euro. Wat voor een gaming keyboard krijg je daarvoor terug?

 1.   
  CHILLOZZ's avatar

  GNGear…. ik word daar blij van hoor… elke dinsdag toch steeds terug komen met de hoop.. Krijgen we deze dinsdag een GNGEar 😀

 2.   
  OnOwned's avatar

  Note to self: Volgende keer mijn kauwgom even uit doen…..

 3.   
  Tom Kauwenberg's avatar

  @CHILLOZZ: Eigenlijk is Gamersnet Gear er gewoon iedere dinsdag, al een jaar of drie lang. Soms zijn er echter uitzonderingen, zoals vorige week voor het eerst in een tijd geen Gear verscheen, wegens een kleine onderbezetting.

 4.   
  Kauwgom's avatar

  Beetje vreemd om toetsenborden te reviewen, helemaal als deel 1 op deel 2 lijkt (31 seconden). Gelukkig heeft Amador lekker getyped lol

 5.   
  Tom Kauwenberg's avatar

  @Kauwgom: Hoezo is dat vreemd? Toetsenborden (en andere randapparatuur) kosten ook een flinke duit en zijn voor gamers vaak van groot belang, lijkt me dus helemaal geen verkeerd onderwerp om ook wat koopadvies over op te gooien.

  De eerste K70 hebben wij overigens ook nooit opgepakt, maar is wel geliefd onder veel pc-gamers. Vandaar dat de MK.2 voor ons juist een mooi moment was om die populariteit zelf eens even te polsen.

 6.   
  Kauwgom's avatar

  @Tom Kauwenberg: top! Dank voor de uitleg.