Rockstar onthult meer Red Dead Redemption 2 locaties


Vanaf 26 oktober in de schappen op PlayStation 4 en Xbox One, maar nog altijd gehuld in enig mysterie. De hoop op een ijzersterk Red Dead Redemption 2 leeft bij veel gamers, terwijl informatie her en der nog uitblijft. Daar maakt de Rockstar Newswire nu een eind aan, in ieder geval wat betreft het Wilde Westen in de game…

Middels een uitgebreide webpagina over de Frontier, steden en dorpen laat Rockstar weten wat voor locaties er zoal in de cowboywereld te vinden zijn. Daarbij worden verschillende stadse omgevingen of juist plattelandsparels voorzien van wat achtergrondverhaal, alsmede een handvol in-game screenshots.

De nu onthulde omgevingen zijn slechts een wilde greep uit de wereld van Red Dead Redemption 2. De complete landkaart moet een van Rockstars grootste ondernemingen ooit zijn, waarbij de sfeer zal variëren afhankelijk van locatie, klimaat en natuurlijk je eigen speelstijl.

Van de bossen van West Elizabeth tot aan de bergen in Ambarino, en van New Hanover prairie tot aan de moerassen van Lemoyne; er is meer dan genoeg zandbak om de gunslinger van je dromen uit te hangen.

Terwijl Red Dead Redemption 2’s release van 26 oktober onze kant op galoppeert, houden wij van Gamersnet je natuurlijk op de hoogte over Rockstars cowboy-wereld…

 1.   
  Dedsec's avatar

  Ik ga er weer op vooruit, dus ik ga voor de collectors edition en het spel 200 euro.

 2.   
  Mattiees's avatar

  Erg jammer dat het niet op de pc verschijnt (iig niet met launch), het ziet er fantastisch uit.

 3.   
  mmx's avatar

  Dit word weer genieten.

 4.   
  Rijstekorrel's avatar

  Oei dat wordt weer genieten zeg, kan niet wachten nu druk met Tomb Raider ook erg goed spel 😀

 5.   
  mmx's avatar

  @Rijstekorrel: ik ben ook bezig met Tomb Raider is echt super .