Athena de nieuwe Champion in Quake Champions

Quake Champions is natuurlijk constant in beweging en Bethesda heeft weer nieuwe features onthuld voor de game. Allereerst is daar de nieuwe Champion, Athena, die binnenkort zal worden geïntroduceerd binnen de game. Zij focust zich vooral op verticale gameplay, bewapend met onder andere een grijphaak, zodat ze gemakkelijk de actie kan opzoeken.

Ook is de terugkeer van The Longest Yard aangekondigd. Een van de meest populaire mappen uit de voorgaande delen zal terugkeren, natuurlijk met alle voordelen van de graphics van nu. Daarnaast zullen er nieuwe arcade modi worden toegevoegd:

Hot Rockets: Alle Champions spawnen met enkel de Rocket Launcher. Oh en die Rocket Launchers blijken oneindige ammunitie en QUAD DAMAGE te hebben. BOEM.

Mystery Champion: Start met een willekeurige Chamion en spawn als een ander personage telkens wanneer je neergemaaid wordt. Het beste stuk? Je kunt spawnen als Champions die je nog niet vrijgespeeld hebt, om ze zo allemaal te testen. Je wordt er toe gedwongen, om eerlijk te zijn.

Team Instagib: De een-hit-om-te-fraggen, spetterende klassieker, nu met ondersteuning voor twee teams van vier spelers!
Unholy Trinity: Wapenlocaties verschijnen niet meer op de kaart. Maar, je spawnt met Quake’s trio van iconische wapens – de Rocket Launcher, de Railgun en de Lightning Gun! Doe je best met de beste wapens in het spel.

Sacrifice: De Soul-seizing, Obelisk-capturing 4v4 favoriet van de fans maakt zijn terugkeer!

Ben jij fan van Quake Champions? Laat het ons weten in de reacties!

  1.   
    nanathan's avatar

    Quake, ja dat kon ik wel smaken.
    Maar het was toch vooral unreal tournament dat mijn hart sneller deed slaan.