Gratis PUBG outfits te claimen voor Xbox One-gamers


Ook de Xbox One-port van PlayerUnknown’s Battlegrounds is hard groeiende. Nadat de pc-versie eind vorig jaar al uit het Early Access-programma lanceerde, verlaat de editie op Microsofts console op 4 september aanstaande dan ook de Game Preview-lijn. De “uiteindelijke” versie is onderweg, en dat wordt natuurlijk gevierd door ontwikkelstudio PUBG Corp.

Xbox One-gamers die vandaag of morgen nog inloggen op het spel, kunnen rekenen op een unieke PLAYERUNKNOWN Set aan kleren; eenzelfde outfit als die veel gezien wordt in trailers en promotiemateriaal.

Enkel je vlot aanmelden tot het spel voldoet al om de kledingstukken te claimen, waarna deze direct beschikbaar zal komen onder My Items op de Store-pagina van het hoofdmenu.

Daarnaast geldt voor de zogenaamde Pioneers van de game nóg een extra actie. Spelers die PUBG al uitprobeerden in de Game Preview-fase van de port, worden beloond met een Pioneer Shirt, net zoals destijds gebeurde op de originele pc-versie van de Battle Royale.

Het Pioneer Shirt wordt verdeeld zodra de game is overgeschakeld naar de 1.0-versie op Xbox One, wat rond 02:00 in de nacht van 3 op 4 september zal gebeuren.

Meer weten over de acties rondom de 1.0 versie van PUBG op Xbox? Lees de volledige blogpost van de PUBG Corp na voor alle details.

De uiteindelijke “lancering” van PUBG is en blijft een omstreden geval voor het Xbox-kamp. Negen maanden geleden verscheen PlayerUnknown’s Battlegrounds op Xbox One, waar het wekenlang geteisterd werd door slechte optimalisering en een flinke backlash van gamers en critici. Inmiddels is het gros daarvan verholpen en loopt de Xbox One-ontwikkeling ook veel meer parallel aan die op pc.

 1.   
  Tom Kauwenberg's avatar

  Heb ‘m maar snel even geclaimd, maar moet eerlijk toegeven dat ik de Xbox One-port al maandenlang niet meer heb aangeraakt.

  Ik denk dat de overgang naar 1.0 wel weer genoeg spelers zal initiëren de port nog eens op te pakken. Mij in ieder geval wel.

 2.   
  S3MM3R's avatar

  Jammer dat het niet op PC is :/

 3.   
  LennartvA's avatar

  Ik ben juist de laatste tijd aan de slag gegaan met de Xbox-port, en moet zeggen dat het me positief meevalt. Snel inloggen om te claimen dus!

 4.   
  ScorpionNL's avatar

  Helaas krijgt niet iedereen ze dus. Wel de melding geen items helaas.