Destiny 2 en God of War 3: Remastered zijn gratis PlayStation Plus-games van september

Het einde van de maand augustus nadert met rasse schreden en dat betekent natuurlijk dat het bijna september is. Bij een nieuwe maand hoort ook een nieuwe set gratis games binnen het PlayStation Plus-programma. In de negende maand van 2018 kunnen abonnees God of War 3: Remastered en Destiny 2 aan hun bibliotheek toevoegen.

Vooral Destiny 2 is ietwat verrassend, omdat de game nog geen jaar op de markt is. Echter, het is bekend dat de multiplayer-game lijdt aan een tekort aan spelers, dus wellicht hoopt ontwikkelaar Bungie op deze manier wat extra gamers aan te trekken. Ook verschijnt volgende week Forsaken, de derde grote uitbreiding voor Destiny 2. Om die te kunnen spelen, heb je overigens tevens toegang tot Warmind en Curse of Osiris nodig. Destiny 2 is per direct gratis te downloaden, zodat men nog een week heeft om zich voor te bereiden op Forsaken.

God of War 3: Remastered geeft gamers een kans om te ervaren waar de Kratos uit de nieuwste God of War vandaan komt. De game speelt beduidend anders dan het nieuwste deel in de serie, maar dat maakt het natuurlijk verre van een slechte game.

Ook blijven de bonusgames van augustus (Knowledge is Power voor PlayLink en Here They Lie voor PlayStation VR) in september gratis verkrijgbaar via de PlayStation Store als je een abonnement op PlayStation Plus hebt. Maar dat is nog niet alles. PlayStation Plus bevat komende maand traditiegetrouw ook games voor de PlayStation 3 en PlayStation Vita. Dit is de volledige lijst met games die we komende maand gratis aan onze bibliotheek kunnen toevoegen:

 • Destiny 2 (PS4, nu beschikbaar))
 • God of War III: Remastered (PS4)
 • Knowledge is Power (PS Plus Bonus – PlayLink)
 • Here They Lie (PS Plus Bonus – PS VR vereist)
 • Another World – 20th Anniversary Edition (PS3 + PS4/PS Vita)
 • QUBE Director’s Cut (PS3 + PS4)
 • Foul Play (PS Vita + PS4)
 • Sparkle 2 (PS Vita)

De nieuwe games zijn vanaf 4 september beschikbaar. Tot die tijd heb je nog om de games van augustus op te pikken, waaronder Mafia 3, Dead by Daylight en Bound by Flame.

 1.   
  Bram_M99's avatar

  Destiny 2 nog nooit gespeeld dus dat is altijd leuk, ben benieuwd of het was is zonder DLC

 2.   
  mattioza's avatar

  Heel goede maand weer. Destiny 2 en God of War III Remastered alle 2 goede titels. Had vorige week ook net 2 games gekocht en volgende week begint beta Battlefield 5, dus weet de komende weken weer wat doen na het werk. 😀

 3.   
  Ik kom Harambe wreken's avatar

  Denk niet dat Destiny wat voor mij is maar proberen kan nooit kwaad. Maar God of War.. GEEF

 4.   
  Turk–Life's avatar

  meehhh 😛 Ik weet het niet, zijn wel toppers maar niet mijn ding denk ik. God of War 4 vond ik wel geweldig maar dat kwam vooral omdat het voor mij een avontuur game was ipv hack en slash.

  Deze oudere versie is zeker meer hack and slash.

 5.   
  Daniel Z's avatar

  Zieke line-up, en opvallend dat Destiny 2 al wordt aangeboden.