Zoeken in PlayStation Store nu vernieuwd en verbeterd

Op zoek naar een manier om sneller je PlayStation 4-games te vinden? Sony heeft de feedback gehoord en ernaar gehandeld, want met ingang van vandaag heeft de PlayStation Store er weer een handige update bij; een verbeterde zoekfunctie.

Het heugelijke nieuws werd gedeeld door onder meer het officiële PlayStation Europe Twitter-account, alwaar de consolefabrikant meteen kon rekenen op bakken met lof. De ‘vorige’ zoekfunctie was immers niet enorm geliefd bij grote getalen gamers.

Met een nieuw digitaal keyboard is nu sneller te zoeken naar bepaalde termen, titels, genres en zelfs ontwikkelstudio’s of uitgevers. Daarbij worden de meest relevante zoekresultaten meteen naast het schermtoetsenbord weergegeven.

Heb jij al geprobeerd een paar games op te zoeken op de verbeterde PlayStation Store? Ook jouw feedback over de vernieuwde zoekfunctionaliteit is meer dan welkom op onze knusse website.

 1.   
  Linkje's avatar

  Ziet er goed uit! Goed verbeterd. Vond het oude systeem altijd een beetje lang duren. Ben er zeker blij mee!

 2.   
  kiesmaarwa's avatar

  Zal tijd worden ook, maar er is wel meer mis met die PS Store. Laadtijden duren een eeuwigheid. Ik gebruik hem niet eens meer op de PS4, omdat ik me er keer op keer kapot aan erger. Via de pc dingen opzoeken & kopen en ze vervolgens op de PS4 downloaden is voor mij the way to go

 3.   
  Dedsec's avatar

  Ja nou de rest nog haha

 4.   
  DutchGamer-W-'s avatar

  Ik zou graag een “wish list” willen zien in de store.

 5.   
  Turk–Life's avatar

  @DutchGamer-W-:

  Ik gebruik mijn winkelwagen voor dezelfde functie.

 6.   
  fantasyfreak's avatar

  Verbeterd of gewoon weer terug gezet naar hoe het ooit was? In de tijd van de PS3 zocht je eerst altijd op deze manier. Later is de Store op de schop gegaan en kwam dat onhandige scroll-systeem.

  Maar ik ben blij dat het weer normaal is nu 🙂

 7.   
  OnOwned's avatar

  @kiesmaarwa: Dit is zo waar en herkenbaar. Alles gaat via pc of de app. Werkt echt zo veel beter.

 8.   
  Ik kom Harambe wreken's avatar

  Prima, maar aangezien je je ps4 geeneens hoeft aan te raken om een game te downloaden deed ik het toch altijd al via de pc

 9.   
  Kauwgom's avatar

  @Turk–Life: tuurlijk