Nintendo onthult Super Smash Bros. Ultimate Pro Controller

Mocht je Super Smash Bros. Ultimate graag willen spelen met een dedicated controller en heb je het persoonlijk niet zo op de GameCube-controller, dan is Nintendo’s laatste onthulling misschien wél je pakkie-an. Vandaag deed de Japanse game-gigant namelijk een nieuwe, gethematiseerde versies van de Nintendo Switch Pro Controller uit de doeken…

De zogenaamde Super Smash Bros. Ultimate Edition Nintendo Switch Pro Controller maakt onderdeel uit van de Special Edition (mét steelbook) van het vechtspel, maar is uiteindelijk ook los te verkrijgen. De controller moet 7 december, gelijktijdig met de game, lanceren.

Over richtprijzen wordt door Nintendo nog niet gesproken. Op de officiële Super Smash webshop wordt enkel een releasedatum vermeld, terwijl ook (online) retailers nog later uit de doeken moeten worden gedaan.

Wat jij? Zou deze gamepad je Super Smash-ervaring op de Switch afmaken, of houd je het liever bij de oude, vertrouwde GameCube-controller?

 1.   
  mmx's avatar

  Lijkt een beetje op de Xbox onze controller met wat meer knopjes.ziet er verder goed uit

 2.   
  KevinW's avatar

  Vind het witte wel vet, maar heb net een pro controller en ga geen nieuwe halen voor alleen het logo van Smash erop, misschien later nog wel maar voorlopig niet

 3.   
  Linkje's avatar

  Ziet er wel vet uit. Maar had hem toch liever in verschillende kleuren. Voor de rest wel geinig.

 4.   
  CHILLOZZ's avatar

  ziet er wel oke uit. zo op het eerste gezicht lijkt het een normaal formaat te zijn. en niet zo klein als de joycon’s

 5.   
  Tom Kauwenberg's avatar

  @CHILLOZZ: Inderdaad, maar dat geldt natuurlijk al jaar en dag voor de Pro Controller. Echt een aanrader als de Joy Con-controllers in hun houder te krampachtig voor je zijn.

  Jammer alleen van de aardig stevige prijs van de reguliere Pro Controller. Neem aan dat daar in dit geval nog eens (minimaal) een tientje bovenop komt.

 6.   
  WesterW's avatar

  Die witte handvatten ogen als golfbaloppervlak en het doorzichtige plastic doet me denken aan mijn GameBoy Color. Ik ben… niet erg over deze Pro Controller te spreken.

 7.   
  Simon.Nathan99's avatar

  Als ik dan een pro controller zou halen zou het wel deze zijn, al helemaal voor de prijs die je er voor zou moeten betalen