Trials Rising releasedatum en beta details bekendgemaakt

Ubisoft heeft een releasedatum bekendgemaakt voor Trials Rising, het nieuwste deel in de serie behendige racegames van ontwikkelaar RedLynx. De release van Trials Rising voor de pc, PlayStation 4, Xbox One en Nintendo Switch staat gepland voor 12 februari 2019.

Bij de onthulling van Trials Rising, tijdens de afgelopen E3, maakte Ubisoft al bekend dat er een besloten beta test zou komen. Inmiddels heeft men laten weten dat deze beta voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One zal zijn. De beta gaat op 13 september van start en duurt tot en met 17 september. Om kans te maken op toegang tot de beta, dien je je in te schrijven op de officiële Trials Rising website.

Trials Rising lijkt op basis van de eerste beelden weer terug te gaan naar de roots. De futuristische aspecten van voorganger Trials Fusion maken plaats voor meer bekende omgevingen, zoals de Grand Canyon, de Eiffeltoren en Mount Everest. Ook krijgt de game een geheel nieuwe Tandem Bike-modus, waarin twee spelers samen moeten werken om de motor goed in balans te houden.

 1.   
  CHILLOZZ's avatar

  vind het jammer dat ze er zo’n circus van maken… jammer dat ze niet echt een serieuze trial game maken. Die zijn er namelijk geen. Ja jaren terug had je een leuke browser trial game..

 2.   
  Ik kom Harambe wreken's avatar

  Blij dat ze weer terug gaan naar de stijl van Trials Evolution. Fusion was ik al snel klaar mee

 3.   
  PSPfreaky's avatar

  Ik vond het een vette game totdat ik erachter kwam dat er geen online multiplayer in zit. Btw… Als je kijkt op 46 seconden lijkt het net alsof die twee seks hebben op een motor haha XD