Een nieuw seizoen, nieuwe DLC en demo voor Trials Rising

Zojuist is veel nieuws naar buiten gebracht met betrekking tot Trials Rising. Allereerst is er nieuwe DLC verschenen onder de noemen Crash & Return. Deze is beschikbaar voor Xbox One, pc, PlayStation 4 en Nintendo Switch. In de extra content kun je naar de evenaar om 37 nieuwe tracks te ervaren in het Amazone regenwoud, de Inca ruïnes, een safari en de zuidpool.

Daarnaast is ook het derde seizoen aangekondigd voor de game. Deze heet Welcome to the Future en zoals de titel al doet vermoeden zal je van futuristische omgevingen kunnen genieten waar cyborgs, robots en ruimtereizen aan de orde van de dag zijn. Daarnaast brengt het seizoen nieuwe items en kledingstukken. Begin oktober is er ook nog een Halloween-evenement met veel spookachtige items.

Ben je benieuwd geworden naar de game, dan is er nu de mogelijkheid om Trials Rising te proberen. De game heeft namelijk een demo gekregen voor alle platform, waarmee je vijf singleplayer-tracks en een multiplater-parcour kunt uitproberen. Natuurlijk hebben we ook de Trials Rising review en videoreview voor je klaar staan.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren