Ubisoft annuleert Steep voor Nintendo Switch

Veel mensen zullen het misschien vergeten zijn, maar tijdens de onthulling van de Nintendo Switch vorig jaar januari werd bevestigd dat Steep op de hybride zou verschijnen. Na die dag is de Switch-versie van de wintersportgame volledig van de radar verdwenen en vandaag is duidelijk geworden dat Steep voor Nintendo Switch is geannuleerd.

De mensen achter het officiële Twitter-account van Steep hebben dit bevestigd aan iemand die vroeg wat de status was van de Switch-versie. Onderstaande tweet is de reactie vanuit kamp Ubisoft:

De stekker is dus uit de Nintendo Switch-port getrokken en Ubisoft gaat zich nu alleen nog maar focussen op de PlayStation 4, Xbox One en pc. Er wordt voor deze platformen meer nieuws gedeeld op een later tijdstip, mits we de tweet mogen geloven. 

 1.   
  Riesgaming's avatar

  Eigenlijk baal ik hier wel van. Ik wou hem graag hebben voor mijn switch

 2.   
  mvoske's avatar

  @Riesgaming:
  Jup, ik ook. Erg jammer.

 3.   
  Linkje's avatar

  Heel jammer… Steep is wel een perfecte switch game

 4.   
  WesterW's avatar

  Twee stappen naar voren, één naar achteren…

 5.   
  fantasyfreak's avatar

  Jammer, maar het duurde ook gewoon alweer te lang…

 6.   
  Puddingboom's avatar

  Ik zie hier redelijk positieve reacties over steep. Was dit niet een redelijke flop? Atleast financieel gezien. Ik hoor er namelijk niks meer over en wat ik ervan heb gehoord was niet geheel positief.

 7.   
  Tom's avatar

  @Puddingboom: Ik heb ‘m even geleden nog van een review voorzien, en was er nog wel enigszins positief over te spreken.

  In wezen betekent Steep gewoon heel veel vrijheid, maar daardoor ook een gebrekkig gevoel voor diepgang. Het snowboarden/skiën voelt lang niet zo verfijnd als andere games dat ooit onder de knie hadden.

  Desalniettemin wel een geinige game om voor een prikkie op te pakken en eens met een maat wat aan te klooien op de berg.