Ubisoft maakt line-up bekend voor Nintendo Switch

Naast onder andere The Legend of Zelda: Breath of the Wild en Super Mario Odyssey van Nintendo zelf en The Elder Scrolls V: Skyrim van Bethesda, heeft ook Ubisoft haar line-up voor de Nintendo Switch bekendgemaakt. Ubisoft start met drie games, maar het bedrijf laat weten dat dit nog maar het begin is.

These three games are just the beginning. We will share more about other exciting projects for the Nintendo Switch at a later date.
Steep, Just Dance 2017 en Rayman Legends Definitive Edition zijn de eerste drie games uit de hand van Ubisoft voor de Switch. Hierbij staat Just Dance 2017 in de planning als launchgame voor de nieuwe console. Zowel deze game als Rayman Legends krijgen eigen content voor de Switch en spelers krijgen bij Just Dance 2017 drie maanden gratis toegang tot Just Dance Unlimited.

Wanneer de twee andere games op het apparaat verschijnen is nog niet duidelijk. Later dit jaar komt Ubisoft met meer games op de proppen voor de Nintendo Switch.

  1.   
    madda's avatar

    Niet de games die ik zal spelen op de release… voor mij worden dat Zelda en Bomberman. Had eigenlijk op een nieuwe rayman gehoopt, maar deze ga ik niet voor de 3e keer spelen 😆

  2.   
    jelte23's avatar

    Ga steep zeker voor de switch aanschaffen

  3.   
    Ik kom Harambe wreken's avatar

    Just Dance! Geweldig!