PES 2019 demo nu te downloaden

Het was al bekendgemaakt dat Pro Evolution Soccer 2019 (PES 2019) deze maand een demo zou krijgen. Inmiddels is er goed nieuws, want sinds gisteren is de demo te downloaden.

De PES 2019 demo is uitgebracht voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One. Het is een uitgebreide demo, want maar liefst twaalf teams zijn speelbaar. Tot die teams behoren onder andere Barcelona, Liverpool, Inter Milan, AC Milan, FC Schalke en het Franse nationale elftal. Naast offline potjes bevat de demo dit jaar ook een optie online een quick match te spelen.

De volledige versie van PES 2019 verschijnt 30 augustus voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One. Hoewel PES 2019 de populaire Champions League aan FIFA heeft verloren, zijn de ontwikkelaars overtuigd dat de serie voetbalfans nog genoeg te bieden heeft. Zo zijn er bijvoorbeeld zeven nieuwe competities aan de game toegevoegd.

  1.   
    RLXTR's avatar

    Het speelt weer geweldig zeg. Jammer dat je alleen maar korte wedstrijden kunt spelen, maar ja, daar is het ook een demo voor. Wat mij betreft kan het niet snel genoeg 30 augustus zijn.