Vierde Red Dead Redemption 2 trailer wordt morgen onthuld

Het heeft even geduurd, maar na dik drie maanden zal dan toch de vierde trailer van Red Dead Redemption 2 uit de doeken worden gedaan. En wel zeer spoedig…

Ontwikkelaar Rockstar Games liet middels een persbericht en bijbehorende social media posts weten dat morgenmiddag om 17:00 uur (Nederlandse tijd) we wederom mogen rekenen op meer beeld en geluid van het vervolg op Red Dead Redemption.

Rockstar heeft laten weten de trailer te lanceren via YouTube, Twitch en de officiële Facebook-pagina van de studio. Al zal deze zonder twijfel in een mum van tijd overal op het internet te vinden zijn, waaronder natuurlijk ook hier.

Wat er precies getoond gaat worden, blijft nog even onduidelijk. De heldere promotieplaat laat enkel weten dat het om officiële gameplay-beelden gaat, al bleek dat (grotendeels) ook het geval met de vorige trailers van het cowboyspel.

Red Dead Redemption 2 verschijnt 26 oktober voor de PlayStation 4 en Xbox One. Tot die tijd zit je bij Gamersnet gebakken voor alle onthulling en het laatste nieuws, waaronder morgenmiddag natuurlijk ook de kersverse gameplay.

 1.   
  Sa.'s avatar

  *insert low-tempo beat* *insert female voice with british accent* In Red Dead Redemption 2 Rockstar games let’s players expirience the American Frontier during the late 19th century….

  JA.

 2.   
  420blazeit's avatar

  Laat maar komen

 3.   
  OnOwned's avatar

  @Sa.: De enige trailer die mij weer helemaal terug in de hype gaat krijgen. De sfeerbeelden van het Wilde Westen heb ik nu allemaal wel gezien. Ik wil INFO!

 4.   
  Sa.'s avatar

  @OnOwned: Haha ja ik voel je, maar oprecht het zou zo vet zijn als ze die stijl van GTA V destijds weer oppakken.

 5.   
  Heccer's avatar

  @Sa.: zat er nu al in door de tekst!! Haha goeie zie het me ook zo voor me.

 6.   
  mmx's avatar

  Dit word goed mensen

 7.   
  Sa.'s avatar

  @Heccer: Haha ja toch! Ik hoop echt dat ze die stijl doortrekken. Nog een paar uurtjes!

 8.   
  Heccer's avatar

  @Sa.: Ja echt wel. nog even en we weten meer!! Kan niet wachten!!!!

 9.   
  tranceguy's avatar

  maar das dan toch pas de 1e gameplay trailer….