Life is Strange 2 teaser onthult voorzichtig nieuwe informatie

Ontwikkelaar DONTNOD heeft op YouTube een officiële teaser van het aankomende Life is Strange 2 geplaatst. Hoewel we geen belangrijke personages te zien krijgen, geeft het filmpje verbazingwekkend veel informatie vrij. Het clipje bestaat volledig uit dash cam-beelden van een politieagent met de naam K. Matthews en we zien hoe hij iets bovennatuurlijks meemaakt.


De dash cam footage laat weten dat de gebeurtenissen van agent Matthews plaatsvinden op 28 oktober 2016. Indien Life is Strange 2 zich ook rond die tijd zal afspelen, dan zou dat betekenen dat de game drie jaar plaatsvindt na het originele Life is Strange. Ingewijden in het Life is Strange-universum weten dat Skip Matthews een Blackwell Academy-beveiliger is in de Life is Strange-prequel Before the Storm; K. Matthews zou wel eens goed dezelfde man kunnen zijn.

Later in de video stopt agent Matthews zijn auto bij 1452 Lewis Avenue en geeft hij aan dat er een 10-10 gaande is, wat politiecode is voor een Fight In Progress. Matthews roept dat hij back-up nodig heeft. Wanneer hij de auto uit stapt en op het huis afloopt, gaat er op bovennatuurlijke wijze iets grondig mis. Het einde van de video maakt bekend dat de volledige onthulling plaatsvindt op 20 augustus, dus het is nog even speculeren en afwachten voor we onze tanden kunnen zetten in meer concrete informatie over de Life is Strange-opvolger.

Over data gesproken: de releasedatum van de eerste episode van Life is Strange 2 is al bevestigd. Deze moet 27 september aanstaande verschijnen op de PlayStation 4, Xbox One en pc. Mocht je echt niet langer kunnen wachten, dan kun je altijd nog eens gratis aan de slag met Life is Strange 2-prequel The Awesome Adventures of Captain Spirit.

  1.   
    Daniel Z's avatar

    Hyped!

  2.   
    Turk–Life's avatar

    omg hoe vet is die teaser! Ik moet gewoon aan Paranormal activity denken haha.