Laatste geheim van God of War is ontdekt

Afgelopen maandag meldde de ontwikkelaar van God of War nog dat er een easter egg in de game zit die nog steeds niet ontdekt is. Cory Barlog van Sony Santa Monica gaf de hint dat dit laatste geheim ergens in het huis van Kratos te vinden zou zijn. Inmiddels hebben fanatieke gamers het geheim ontdekt. Spoiler alert!

Als je de game nog niet hebt uitgespeeld, kan je beter niet verder lezen. De easter egg in het huis van Kratos betreft namelijk een duidelijke hint naar het einde van de game. Op diverse plekken in het huis van Kratos zijn namelijk letters te vinden die samen de naam Loki spellen. Aan het eind van de game wordt onthuld dat Kratos’ zoon Atreus eigenlijk de beruchte Noorse god Loki is. Dankzij dit verborgen geheim hadden spelers de plottwist al vroeg in de game kunnen ontdekken.

Het einde van God of War bevat overigens meerdere hints richting de toekomst, zowel voor Kratos als Atreus. Ontwikkelaar Sony Santa Monica is in elk geval al bezig met een nieuw deel waarin het verhaal allicht verder zal gaan.

 1.   
  Rolf31's avatar

  Kijk dat is nu eens een goeie easter egg. Eentje die te maken heeft met het verhaal.

  Sommige e.g.’s zijn referenties naar andere games van de ontwikkelaar. Dat is meestal iets minder spectaculair.

 2.   
  Dedsec's avatar

  Nou wat leuk 🙂

 3.   
  Heccer's avatar

  (null)