Of je effe normaal wilt doen…

Kijk, we zijn allemaal mensen. We hebben allemaal emoties. Soms zijn we blij, soms wat minder. Maar de vraag is wel of je je teleurstelling een beetje humaan wilt ventileren. Want foto’s van je vlezige coltrui, daar zit men bij Santa Monica Studios niet per se op te wachten, toch Corey?

Nee, inderdaad. Corey Barlog – de God of War game director wiens achternaam regelmatig verkeerd wordt gespeld – vindt het eigenlijk niet kunnen dat mensen reageren zoals ze tegenwoordig doen. Voor sommigen is het wellicht het nieuwe normaal, maar de gemiddelde keyboard warrior wordt met de dag brutaler. Sticks and stones, Corey, soms hele vervelende. Maar een beetje bewijs sturen dat je met je piemel friemelt… WTF, vrinden.

En dat allemaal omdat je geen releasedatum van God of War: Ragnarok hebt gekregen, iets wat volgens gelekte data wel had moeten gebeuren. Ja, dat is ook gewoon een schande. Dan vraag je er ook om. Dus eigenlijk is het niet alleen Santa Monica die de blaam moet krijgen, ook types als Tom Henderson en Jason Schrier zouden eigenlijk verplicht naar je verschrompelde lul moeten kijken. Toch? Nou… nee.

Precies, Corey. Zo is het. Mensen moeten gewoon eens leren om normaal te doen. Ga anders lekker op Chat Roulette zitten als je per se je besneden Bifi aan een ander moet displayen. Daar verwachten mensen het tenminste. En mocht je jezelf niet kunnen bedwingen en alsnog loos gaat tegen game-ontwikkelaars “omdat je dingen kut vindt”, ga dan ook niet janken wanneer deze ontwikkelaars je niet meer meenemen in hun progressieverslagen. Of niet soms, Ron Gilbert?

  1.   
    Anoniem-1683690772's avatar

    ik moet toegeven dat ik daar ook schuldig aan ben je geweest. maar was niet bedoeld als bedreiging, meer als een dikke middelvinger. (of in mijn geval, een schrale pink)

  2.   
    Rolf31's avatar

    #doeslief #doezelfnormaal 😉