Ontwikkelaar God of War lijkt al aan nieuw deel te werken

Het lijkt er sterk op dat Sony Santa Monica al bezig is met een nieuwe God of War. Op de eigen website is namelijk een vacature verschenen voor een concept artist, die aan de slag mag met het tekenen en ontwerpen van nieuwe goden. Aangezien de ontwikkeling van het laatste deel veel langer zou hebben geduurd met meer boss fights, is het logisch dat men hier op tijd mee begint.

Het einde van God of War laat in elk geval genoeg ruimte open voor een vervolg, wat diverse kanten op kan gaan qua verhaallijnen. Een uitbreiding in de vorm van verhalende DLC is ook nog mogelijk. Het wachten blijft op formeel nieuws van Sony of de Santa Monica ontwikkelstudio.

God of War verscheen eind april, exclusief voor de PlayStation 4. De game is briljant, zoals je kunt lezen in onze mythische review.


Hangjongeren

 1.   
  Papachico's avatar

  Geweldige game maar moet wel lachen om t stukje dat t veel langer duurde wegens meerdere boss fights hahaha. Je gaat mij niet vertellen dat je die trolls enzo als boss fights gaat rekenen. Voor mij had de game enkel 2 a 3 boss fights. De rest waren puur mini bosses waar ik meer t gevoel had dat ik gewoon een iets sterkere enemy aan t killen was.

 2.   
  ChielB's avatar

  Dat stukje over langere ontwikkeling is meer de uitleg waarom er relatief weinig grootschalige boss fights in de game zitten. Die ontwikkeltijd per boss fight is gigantisch volgens de ontwikkelaar.

  Die trollen worden inderdaad niet gerekend tot de boss fights. Dat waren alleen de echt grote gevechten, multi-stage vaak. Helaas was door de opbouw het einde wel erg rustig zonder grote climax.

 3.   
  mattioza's avatar

  Zal zeker nog een standalone DLC komen, maar traditiegetrouw is het bij de PlayStation exclusives er een tijdje op wachten, wat ook goed is.

  Deze vacature zou ook al kunnen zijn voor een nieuw deel, maar zal nog wel paar jaartjes wachten worden. 🙂