Video's gepubliceerd voor 14 augustus 2018 zijn helaas niet meer te bekijken.

Meer WiFi-bereik met de NETGEAR Nighthawk X4S? | GamersNET Gear

Na de Nighthawk Pro Gaming XR500 en de Nighthawk Pro Gaming SX10 Gaming Switch mogen Peter en Tom nu ook een hartig woordje babbelen over n贸g een netwerkproduct van NETGEAR!

De Nighthawk X4S belooft je draadloze bereik in huis flink te kunnen vergroten, maar hoe doet het dat? En is het daarmee de fikse richtprijs 脿 127,99 euro waard? Dat alles (en meer) zie je in deze nieuwe aflevering van “Gamers-NETGEAR”…

 1.   
  CHILLOZZ's avatar

  the cringe is real…

  al moet je dat niet te zeer opvatten, Waar ik op doel: Bij ”vrijwel” alles is het altijd klagen huhhh gamer en gamer rood en zwart. Nu is er eens een ”normaal” design en nu is het… ahhhh geen gamer want geen zwart/rood geen RGB

  hahahaha 馃槅 馃槅 馃槅

  [beetje design was idd wel mooier geweest hoor ik stem toe]
  Wat wel uiterst fijn is dat punt wat tom benoemd dat je niet een extra naam krijgt. Dus je hoeft niet steeds van netwerk/naam te switchen voor het beste bereik.

  Vind persoonlijk de prijs dan toch wel nog wat te hoog. Als hij nu zo rond de 80 euro was was het best interessant.
  Maar goed je kunt er dus wel makkelijk dingen op zien in de app das ook wel weer een pluspunt.

  [lampjes zijn idd wel ruk als je ze niet uit kunt zetten. (Voor in de slaapkamer bijv.) Echter ik heb dat nu ook. Heb de lampjes dan maar afgeplakt

  馃槢 馃槢

 2.   
  Mattiees's avatar

  een extra router lijkt me zelf voor dat geld dan een nuttigere uitgave, maar misschien voor het gemak is dit een goede oplossing. Software ziet er wel simpel en netjes uit.

 3.   
  Tom's avatar

  Ik vond dit design dan weer praktisch en weloverwogen. Liever zo’n soort plug in je muur dan eentje met allerlei haken en ogen, puur omdat dat de ‘gamer aesthetic’ uitstraalt. Nah, dat werkt niet in een rustige keuken/serre/slaapkamer.

  Maar inderdaad, de felle LED-jes zijn (vooral op de slaapkamer) niet altijd even praktisch. Dat vind ik juist dan ook weer prettig aan de ietwat overdreven gevormde XR500 van NETGEAR; die LED-jes kun je specifiek op non-actief zetten. Logisch, want veel geknipper en felle lampjes kunnen irriterend werken. Hopelijk rollen ze die functie middels firmware-updates ook nog uit voor de X4S.