Video's gepubliceerd voor 14 augustus 2018 zijn helaas niet meer te bekijken.

Nieuwe trailer: Far Cry 5 – Lost On Mars Teaser Trailer

De tweede bizarre uitbreiding van Far Cry 5 staat al voor de deur. Nadat we door de jungles van Vietnam moesten, krijgen we nu een buitenaards avontuur op Mars

 1.   
  Bmaster99's avatar

  ik vond persoonlijk far cry 5 nogal teleurstellend omdat je bijna niks te doen hebt na voltooiing van de game en de dlc’s geven nu ook niet echt veel extra speeltijd.

 2.   
  Rolf31's avatar

  WTF? Lijkt call of duty wel. Volledig onrealistische taferelen.

  Dit schaad het originele verhaal vind ik persoonlijk. Maar hé, wie ben ik hè

 3.   
  the ultimate gamer boss's avatar

  ik vind het mooi dit zijn toch leuke dlcs net zoals in de vorige delen ik zie dit meer als mini games achja je kan wel altijd aankloten met wapens voor de echte liefhebbers van real weapons na de campain dus er is altijd wat te doen

 4.   
  BozeBever's avatar

  Blood dragon was erg goed. Ik vertrouw ubisoft en de farcry serie eigenlijk wel met dit soort ‘exotische’ uitstapjes.

 5.   
  the ultimate gamer boss's avatar

  Vind ik ook boze bever

 6.   
  Papachico's avatar

  ”Bmaster99″ schreef, "ik vond persoonlijk far cry 5 nogal teleurstellend omdat je bijna niks te doen hebt na voltooiing van de game en de dlc’s geven nu ook niet echt veel extra speeltijd."

  Na Far Cry 3 is dit het beste deel in de francise. Als je alles uit t spel wilt halen ben je wel ffies bezig hoor dus ik snap niet echt wat je bedoeld met “na voltooing van de game”. Heb je enkel t verhaal gespeeld of echt alle sidemissions enzo? Want als je alles uit de game heb gehaald is t vrij logisch dat je niks meer te doen heb trololol.