Eerste episode van Life is Strange 2 verschijnt 27 september

Met de onthulling van Life is Strange‘ spin-off The Awesome Adventures of Captain Spirit nog vers in het geheugen komt het misschien wat onverwachts, maar de eerste episode van Life is Strange 2 is zowaar voorzien van een releasedatum. Aanstaande 27 september dient het eerste verhalende deel alweer te verschijnen, terwijl verdere informatie nog eventjes uitblijft.

Middels een plotse tweet met een teaservideo werd het heugelijke nieuws uit de doeken gedaan. Voor meer informatie over wát Life is Strange 2 precies is, wordt verwezen naar een grotere onthulling in augustus.

Met augustus zou hoogstwaarschijnlijk gedoeld kunnen worden op Gamescom 2018, die over twee maanden los dient te barsten in het Duitse Keulen. Mogelijk wordt in die drukte een nieuwe trailer of (hopelijk) gameplay van het spel vrijgegeven. Niet voor niets verschijnt de game al kort daaropvolgend.

Tegen die tijd zullen wij ook ongetwijfeld volop verslag doen van Life is Strange 2, maar zijn we uiteraard ook al uitgebreid aan de slag geweest met het gratis te spelen The Awesome of Adventures of Captain Spirit, die 26 juni alweer staat te verschijnen.


Wij van GamersNET ontvangen meer Life is Strange sowieso al met open armen. Voor ons was DONTNOD’s sfeervolle spel een van beste narratieve ervaringen van 2015, waarvan onze Life is Strange: Episode 5 review akte zal blijven.

 1.   
  Rolf31's avatar

  Wie? wat? hoe? protagonist?!?
  Zo onwijs veel vragen!!!

 2.   
  Tom's avatar

  Ik hoop vooral dat ze voortborduren op Max’ verhaal. Hoe (en of) ze dat dan aan het eerste seizoen willen linken, is nog maar de vraag. Maar in wezen kan dit natuurlijk moeilijk een vervolg zijn, als we niet verder gaan waar we zijn gebleven.

  Veel vragen inderdaad. Erg benieuwd naar wat Gamescom ons zal brengen…

 3.   
  Daniel Z's avatar

  JAAAAAAAA! *Masturbeert vrijuit in huis*

 4.   
  mattioza's avatar

  Leuke releasedatum, zeker in combinatie met ‘The Awesome Adventures of Captain Spirit’, zal op deze manier ook wel aan populariteit winnen. Ze moeten alleen zien dat het niet te veel dubbel loopt met hun andere game in ontwikkeling Twin Mirror, maar misschien is dat juist een indicatie dat we die maar 3de of 4de kwartaal 2019 moeten verwachten.

 5.   
  MikeGevers's avatar

  Vet! Ik moet Before the Storm ook nog eens uitspelen. Die gaat dus op de to-do-list voor na God of War 8)

 6.   
  WesterW's avatar

  Tom schreef, "Ik hoop vooral dat ze voortborduren op Max’ verhaal. Hoe (en of) ze dat dan aan het eerste seizoen willen linken, is nog maar de vraag. Maar in wezen kan dit natuurlijk moeilijk een vervolg zijn, als we niet verder gaan waar we zijn gebleven.
  Veel vragen inderdaad. Erg benieuwd naar wat Gamescom ons zal brengen…"

  Ik meen me te herinneren dat DONTNOD aangaf andere hoofdpersonen naar voren te schuiven in Life is Strange 2. Wellicht dat ook Captain Spirit daar wat dat betreft al een voorproefje van was.