Nieuwe The Last of Us: Part 2 details bekendgemaakt

Sony PlayStation startte de E3-persconferentie met The Last of Us: Part 2 en in de cinematische en gameplay trailer zagen we veel nieuwe details voorbijkomen. In de trailer zagen we gameplay met Ellie, waarin direct te zien is dat de omgevingen meer open zijn, dat je meer mogelijkheden hebt om dekking te zoeken en dat de game een stuk sneller is.


Ellie is natuurlijk een stuk jonger en kleiner dan Joel, wat misschien de reden is dat zij zich sneller door het spel kan bewegen. Zo is de sprintsnelheid verhoogd en de combat is eveneens sneller en soepeler. Daarnaast heeft Ellie genoeg wapens om te gebruiken, waaronder een pijl en boog, diverse pistolen en uiteraard weer explosieve craft-wapens. Tot slot zagen we diverser mêlee-combat.

The Last of Us: Part 2 verschijnt in 2019 exclusief voor PlayStation 4.

 1.   
  CHILLOZZ's avatar

  kom op guys… Kom eens met een datum

  Verschijnt in 2019… Sja das nogal een ruime datum niet XD had die game er niet al moeten zijn..

 2.   
  mattioza's avatar

  CHILLOZZ schreef, "kom op guys… Kom eens met een datum
  Verschijnt in 2019… Sja das nogal een ruime datum niet XD had die game er niet al moeten zijn.."

  Dat is zowat het grote nadeel van de Sony persconferentie, dat er geen blockbuster-game meer komt in 2018 (buiten Spider-Man). Had gehoopt dat ze The Last of Us: Part 2 of Ghost of Tsushima nog in 2018 gingen droppen, maar helaas het zal voor 2019 worden. Ach ja ze hadden ook niet veel redenen om het nog te doen, Xbox heeft ook enkel nog Forza Horizon 4 op de grote exclusive planning staan voor in 2018.

 3.   
  Pim Huberts's avatar

  Kan echt niet meer wachten tot ik eindelijk weer Ellie onder de knoppen kan nemen. Ik geef Naughty Dog gewoon de tijd om hun game te maken naar hoe ze het willen, al doen ze daar nog paar jaar over.

 4.   
  GamerJaime's avatar

  Hebben ze gezegd dat de game in 2019 komt? Kan daar verder niets over vinden.