Bouw je eigen boot in Anno 1800

Zojuist aangekondigd op de PC Gaming Show te Los Angeles, meer gebruikersinteractie voor Anno 1800. Door je op te geven via ontwikkelaar BlueBytes nieuwe Anno Union, kun je als strategieliefhebber meer inspraak uitoefenen op de ontwikkeling van de nieuwste Anno-game.


Zo kunnen bondlieden van de Anno Union vanaf nu stemmen op boten die wel (of niet) in Anno 1800 zullen verschijnen. Deze stemronde dient als een zoethoudertje totdat het echte creatieve proces begint. De Union zal namelijk vervolgens gevraagd worden zelf een compleet nieuwe boot te ontwerpen, die vervolgens echt in Anno 1800 kan belanden.

Het Düsseldorfse BlueByte verzekerde daarbij dat de Anno Union zal mogen beslissen over veel meer nieuwigheden in de nieuwste Anno-telg. Mogelijk horen we daarover meer op aanstaande Gamescom, nota bene een thuiswedstrijd voor de Duitse strategiehit.

Meer weten over de nieuwste RTS-game van Ubisoft en BlueByte? Lees onze inzichtelijke Anno 1800 preview van afgelopen Gamescom, waar de game voor het eerst uit de doeken werd gedaan.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren