Kingdom Hearts 3 verzameledities onthuld

Kingdom Hearts 3 krijgt maarliefst twee speciale edities, zo heeft Square Enix onthuld. Wil je voor een verzameleditie gaan, dan kun je – voor zowel de Xbox One en PlayStation 4 – een Deluxe Edition kopen of gaan voor de Deluxe Edition waar een drietal wonderschone beeldjes bij zitten.


De Deluxe Edition is overal verkrijgbaar voor 79.99 euro en bevat het spel, een Steelbook-doos, een klein art book met concept art en een pin. De pin toont protagonist Sora die een kroon draagt boven het Kingdom Hearts 3-logo.


Exclusiever is de 229.99 euro kostende Deluxe Edition with Bring Arts Figures die alleen bij de Square Enix Store te koop is. Naast de inhoud van de hierboven beschreven Deluxe Edition zitten hier ook Bring Arts-beeldjes in van Sora, Donald en Goofy die zijn geïnspireerd door Toy Story. Sora is 15,0 centimeter lang, Goofy is net iets langer met 15,1 centimeter en Donald’s lengte is ongeveer 9,7 centimeter. De figuurtjes krijgen ook wapens mee, waardoor het pakket Sora’s Keyblade, Goofy’s schild en Donald’s staf bevat.

Wil je meer van Kingdom Hearts 3 zien? Check dan ook zeker de gisteren verschenen trailer waar de wereld van Frozen werd onthuld.

[SCREENSHOTS]

 1.   
  fantasyfreak's avatar

  pfff wat een prijzen 😛 Nee dank je voor mij de gewone editie. No way dat die zooi €229 waard is :’)

 2.   
  kiesmaarwa's avatar

  Je hebt een creditcard nodig op de site van SE 😥

 3.   
  Ruben1985's avatar

  Ach, net ff gekeken maar de PS4 versie staat al op de wachtlijst, zijn als warme broodjes over de toonbank gevlogen 😕

 4.   
  UncreatedKoen's avatar

  Wat ben ik blij dat ik de duurste versie met de figurines gereserveerd heb voor de Xbox One!!! 😁 Aftellen kan beginnen! Voel me net weer als het kleine kind van vroeger die in 2007 de reservering maakte voor KH2!! 😛