Crackdown 3 uitgesteld?

Crackdown 3 is zonder enige twijfel het grootste zorgenkindje van Xbox en Microsoft. Onze Tom was op de E3 van 2017 niet te spreken over de game tot dan toe en een uitstel was dan ook het keiharde vervolg. Nu lijkt de game wederom uitgesteld te worden, aldus twee bronnen bij Kotaku.


Mocht dit het geval zijn, dan vragen wij ons af of we de game wel te zien krijgen tijdens de komende E3, die aanstaande zaterdag van start gaat met heel veel persconferenties. Hoe het ook zij, volg GamersNET de komende week, want Marcel en Peter reizen richting Los Angeles om jullie op de hoogte te houden van alle getoonde games.

 1.   
  mmx's avatar

  uitstel ,alweer 😳

 2.   
  Tom's avatar

  Creatieve destructie, kom maar door. Gooi gewoon álles van Crackdown 3 in de prullenbak en begin volledig van voren af aan.

  Oprecht, Crackdown 3 is nu alweer drie keer van (deel)studio gewisseld, en niemand lijkt echt te weten wat ze ermee willen. Terug naar de tekentafel en iets moois maken, lijkt me dan verstandiger. Nu is het maar net het dat ene Xbox-zorgenkindje waar niemand zijn carrière aan wil vernachelen.

 3.   
  Mandamo's avatar

  Wel ziek dat jouw preview ervoor zorgde dat de game werd uitgesteld, Tom!

 4.   
  Tom's avatar

  Haha, volgens mij is het nieuwsbericht wat kort door de bocht, maar het punt is natuurlijk dat er honderden vrij negatieve previews werden geschreven aan de hand van die hands-ons op E3. De game was nog voor Gamescom weer compleet van de radar verdwenen. Bizar.

  Voor zover ik het heb meegekregen, was vrijwel niemand echt te spreken over wat we daar te zien en te spelen kregen. Zelfs fervente Crackdown-fans en Xbox-liefhebbers konden daar weinig positieve coverage van bakken.

 5.   
  Dedsec's avatar

  Als ze er nou gewoon een mooie GTA kloon van maken zonder die rare gameplay 😉

 6.   
  tranceguy's avatar

  Crackdown komt gewoon uit, negatieve kritieken zijn gewoon bullshit/worthless shit.