Crackdown 3 is nog steeds in ontwikkeling

Crackdown 3 is nog steeds in ontwikkeling, zo laat Microsoft weten. Hiermee reageert men op een recente actie van Amazon Spanje, die alle pre-orders onlangs annuleerde. Het gerucht deed daardoor al snel de ronde dat Crackdown 3 definitief geschrapt zou zijn.

Aaron Greenberg, hoofd van de Xbox marketingdivisie, bevestigde via Twitter nogmaals dat Crackdown 3 nog altijd in productie is:

Het is niet heel gek dat mensen sceptisch zijn over een release van Crackdown 3. De game heeft een roerig ontwikkeltraject achter de rug. Vorig jaar vertelde Microsoft tijdens de E3 nog dat Crackdown 3 in november zou verschijnen, samen met de Xbox One X. Later maakte men bekend dat het te optimistisch was en dat Crackdown 3 pas in het voorjaar van 2018 zou verschijnen. Inmiddels is ook die periode bijna voorbij…

Naar verwachting zal Crackdown 3 volgende maand tijdens de Xbox E3 Show wederom getoond worden. Hopelijk krijgen we dan een definitieve releasedatum te horen.

 1.   
  mattioza's avatar

  Als het niet de eerste 2 a 3 maanden verschijnt zal het toch uitstel richting Q1 2019 worden. Kan me niet voorstellen dat ze die game gaan droppen in oktober-november, zeker na de beelden dat we gezien hebben vorig jaar. Maar release nu in augustus het zou voor hun wel het beste zijn, lijkt mij. En dan op het einde van het jaar nog met een andere titel afkomen…

 2.   
  tranceguy's avatar

  Maar dat zo;n winkel depre orders annuleert zegt dus geen reet, Waarom zou de game niet meer in ontwikkeling zijn dan? Sterker nog hij gaat gewoon binnen t jaar uitkomen zeg ik je….

 3.   
  Tom's avatar

  Die game had anders aardige reworks nodig. Ben benieuwd of Crackdown 3 dit jaar nog gaat halen. Zo ja, kan ik me niet voorstellen dat de game de omslag heeft kunnen maken van bizar zijproject tot aan volwaardige AAA-titel. In ieder geval geen regelrecht november-materiaal.