Video's gepubliceerd voor 14 augustus 2018 zijn helaas niet meer te bekijken.

Is de ASUS ROG Gladius II de sequel op succes? | GamersNET Gear

Al vluchtig te zien in diens unboxing, maar nu mag de ASUS ROG Gladius II voorkomen voor het échte oordeel. Onze Salim en Tom schuiven aan om de bejubelde game-muis van ASUS te bespreken, nog snel voordat we ‘m weggeven in de Bottlenekt prijsvraag…

 1.   
  CHILLOZZ's avatar

  dat is een behoorlijk kekke muis Die LED strip onderaan is echt fraai gedaan.

  Ziet er mooi uit. idd als een underglow/neon kit zou je haast zeggen.
  ik ben nog altijd opzoek naar een muis voor te gebruiken bij mn laptop… Maar dan wil je toch liever een draadloze muis.. maar dat neemt niet weg dat dit wel echt een super gave en mooie muis is.

  Ik vind die lichtcycles altijd mooi om te zien. Maar zelf heb ik toch altijd statische verlichting. dat geeft toch wat meer rust.

 2.   
  Tom's avatar

  Draadloze muizen zijn natuurlijker wel weer een stukje duurder, als je tenminste voor zo’n gaming-model met verlichting wilt gaan. Denk bijvoorbeeld aan de Razer Lancehead, die wij dan weer stiekem iets te duur vonden. Maar goed, dat is draadloos nu eenmaal.

  Vind deze LED-strip ook wel iets hebben. Je merkt nu sowieso dat muizenfabrikanten achter dat hele ‘underglow’-gebeuren komen. Sowieso de meest zichtbare verlichting voor muizen, en dat heeft wel weer wat. Als je van veel LED-jes houdt, dan.

  Ik houd het voorlopig wel op mijn karig verlichte muis. Voor mij zijn handcomfort, duurzaamheid en flexibele software nog wel de grootste pijlers.