Video's gepubliceerd voor 14 augustus 2018 zijn helaas niet meer te bekijken.

Wat krijg je zoal met een Nintendo Switch Online abonnement? | Nieuws Update

Het is tijd voor een nieuwe videoreeks op GamersNET: onze eigen Nieuws Update! Onze Peter en Tom schuiven namelijk aan om het nieuws over Nintendo Switch Online uiteen te zetten en te bespreken wát er zoal gaat veranderen in september.

Kijk mee met het nieuws, en vertel ons vooral wat je denkt van nieuwe video’s als deze!

 1.   
  CHILLOZZ's avatar

  Mooi [nieuw??] bureau.
  Zou mooi zijn als jullie ook de unboxings op deze tafel doen. Gezien vaak tech spul zwart is en zwarte spullen op een zwarte/donkere tafel en ruimte is niet echt een succes om alles goed te laten zien.

  Ziet er goed uit.

  betreft betaling…. sja daar ontkom je eigenlijk niet meer aan dusja. En IMO is dit gewoon hetzelfde als wat PS en XB doet.

  xbox weet ik dan niet, Maar bij PS4 kun je ook opslaan in de cloud. En elke maand 2 titels gratis binnenharken [zolang je hebt]

  Dus kwa wat je ervoor terug krijgt is het IMO niets meer dan de andere concurrentie.
  P.s. @peter Je zei dat jij het mooi had gevonden om dan de games voor de betaling gratis te houden voor online.
  Ik heb geen verstand van dat soort technologie. Maar denk dat t dan wel vrij lastig is. Dan zouden ze games moeten gaan filteren oud gratis nieuw betalen.

  zolang het binnen de perken blijft heb ik er nog wel vrede mee. Gaat het boven de 60 euro uit. Dan vind ik het toch wel geldklopperij.
  IMO hoort online onder het kopje service en dien je het eigenlijk gewoon te krijgen. [Je betaald immers al voor je internet]

 2.   
  Tom's avatar

  Xbox werkt in veel gevallen zónder betaling al met cloud saves, net als bijvoorbeeld Steam dat ook doet. Voor de Switch lijkt het me echter wel enorm behulpzaam, vooral gezien je data vaak ‘opgesloten’ zit op de console. Gebeurt daar iets mee, ben je alles kwijt.

  Wat betreft het desk; we zijn er erg blij mee, maar ik ben benieuwd of we daar ook unboxings aan kunnen doen. Het tafelblad is immers bijzonder laag (zoals misschien ook te zien is), waardoor je eigenlijk altijd zittend moet presenteren. Dat zou dan wel weer betekenen dat de video’s een heel stuk passiever worden, en ik weet niet of dat onze unboxings tegemoet zou komen.

 3.   
  KevinW's avatar

  Leuk om dit zo te vertellen/uit te leggen! En ik denk ook zeker dat het de 20 ekkies waard zal zijn.

 4.   
  Leukste's avatar

  Dat er voor het online spelen betaalt moest gaan worden kon niet meer uitblijven als de concurrentie elkaar volgt. Ik ben benieuwd hoe de spelers het opvangen. Bij een eerste indruk zijn de prijzen wel oké.

  Met het nieuwe bureau is het misschien iets om daar het Esports nieuws achter te behandelen?
  Ik zie liever unboxing staand achter een bureau. Tenzij Tom liever heeft. “get down on my level.”

  😉

  Ik denk dat je dit item mooi kunt gebruiken om nieuws aandacht te geven die te klein is voor een preview, of een heel nieuwsbericht. Zo kunnen jullie een aantal (kleine) nieuwtjes in een kort videoitem bundelen. Zo krijgt het toch aandacht maar kun je er als kijker ook rap doorheen. Kijk dus uit dat het geen items van 10 minuten worden. Rond de 5 minuten zou volgens mij goed zijn.