Blizzard werkt aan nieuwe shooter met PvP-focus

Naast alle werkzaamheden voor Overwatch en Hearthstone zijn de dames en heren bij ontwikkelaar Blizzard al enige tijd druk met een geheel nieuwe shooter. Hoewel we er maar heel sporadisch iets van hebben vernomen, weten we dankzij wat nieuwe vacatures toch weer iets meer over dit geheimzinnige project.

De ontwikkelstudio is namelijk op zoek naar een senior gameplay designer met ervaring in het creëren van wapens, vaardigheden en gameplaysystemen in actie- of first-person shootergames. De term PvP (player versus player) wordt ook meerdere keren genoemd. De ideale kandidaat is volgens Blizzard iemand met kennis van competitieve first-person shooters.

Gelet op de gemiddelde ontwikkeltijd bij Blizzard kan het nog wel een tijdje duren voor we meer horen van dit nieuwste project. Ook het succes van de huidige Blizzard-games draagt er aan bij dat men allicht niet heel veel haast heeft om een nieuwe game te onthullen. Het blijft Blizzard, dus voor alle fans genoeg reden om even lekker te speculeren.

 1.   
  Papachico's avatar

  Dit wordt een battle royale game, let maar op.

 2.   
  Mattiees's avatar

  een nieuwe game van blizzard is altijd goed nieuws, al zal het zo nog 5 jaar kunnen duren 😆

 3.   
  kiesmaarwa's avatar

  Jammer dat het een PvP game is… khad liever een gloednieuwe PvE gezien van ze

 4.   
  Kardinalus's avatar

  Zou willen dat er een Warcraft RPG zou komen:(