Xbox LIVE Rewards krijgt deze zomer omvorming tot Microsoft Rewards

Microsoft heeft aangekondigd dat men deze zomer het beloningsprogramma Xbox LIVE Rewards van een makeover zal voorzien. Het programma, dat sinds 2015 in Nederland beschikbaar is,zal samengevoegd worden met het Microsoft Rewards-concept. In juni zal deze wijziging als eerste in Noord-Amerika worden doorgevoerd. Andere regio’s zijn op een later moment aan de beurt.

De nieuwe aanpak van Microsoft Rewards zorgt ervoor dat je meer kunt verdienen dan alleen Xbox-gerelateerde zaken. Zo zal het ook mogelijk worden om prijzen en content te verdienen op het gebied van film, televisie, Bing en Microsoft-gerelateerde aankopen.

Zodra een regio aan de beurt is om over te gaan van Xbox LIVE Rewards naar Microsoft Rewards, worden alle opgebouwde Credits en MyVip Gems omgezet tot een passende hoeveelheid Reward Points. Het concept van het Microsoft Rewards-programma is in hoofdlijnen niet anders dan Xbox LIVE Rewards. Je kunt nog steeds punten verdienen door deel te nemen aan onder andere onderzoeken, kleine vragenlijsten en het doen van specifieke aankopen.

Op de officiële Xbox-website heeft men een uitgebreide (Engelse) FAQ staan met betrekking tot de migratie.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren