Far Cry 5 doet het goed op Steam

De game-industrie staat deze week natuurlijk bijna volledig in het teken van Far Cry 5 en dat wordt nog maar eens onderschreven door de prestaties van de game op Steam: op Valve’s distributieplatform is de vijfde Far Cry de best presterende recente Ubisoft-game. Op het piekmoment speelden ruim 78.000 mensen het spel tegelijkertijd, wat beduidend meer is dan games als Ghost Recon: Wildlands dat piekte op 45.663 spelers en Assassin’s Creed Origins, dat een piekmoment van 41.541 spelers kende op Steam.

Natuurlijk zijn deze cijfers niet het volledige verhaal, aangezien Ubisoft natuurlijk zijn eigen Uplay-verkoopplatform heeft, waar ook veel spelers de game dus buiten Steam om kunnen spelen. Ook reppen deze cijfers vanzelfsprekend niet over de console-prestaties van Far Cry 5. Toch zijn dit indrukwekkende cijfers, aangezien de enige Ubisoft-games die het beter doen dan Far Cry 5, multiplayer-gerichte titels zijn, zoals The Division en Rainbow Six: Siege.

Ben je zelf Hope County al ingedoken of overweeg je dit binnenkort te gaan doen, check dan vooral onze survivaltips voor Far Cry 5!

 1.   
  DeAdSeYe's avatar

  Ik heb een aantal live streams gekeken en ik vraag me af waarom deze game het goed doet? Spel voelt alweer repetitief aan en de missies zijn weer lekker origineel (not). Vlieg met een vliegtuig door checkpoints, rij dieren dood met een voertuigen. Eenmaal gedaan, krijg je precies weer dezelfde opdrachten maar dan moet je door andere checkpoints vliegen of andere dieren door rijden.

  Niet mijn geld waard.

 2.   
  the ultimate gamer boss's avatar

  ja maar dat wist je van te voren van een far cry game ik vind het juist tof