Video's gepubliceerd voor 14 augustus 2018 zijn helaas niet meer te bekijken.

Nieuwe trailer: Far Cry 5 – Launch Trailer

Far Cry 5 is een van de grootste releases dit voorjaar en dat is wel te zien aan deze Launch Trailer. Sfeervol, een psycho sekteleider en genoeg actie. Check het snel!

 1.   
  Snivu's avatar

  Geweldige game! Zaterdag binnen gekregen en al weer aardig wat uurtjes gespeeld. Voelt heel anders Daan voorgaande delen

 2.   
  DutchGamer-W-'s avatar

  Dit is een intresante game, en ik bedoel dan dat mijn intresse steeds golvend is rondom deze game die van hoog naar laag gaan en of ik die zal ik hem kopen of niet.

  Mijn laatste game was FC3, en die was gewoonweg geweldig op elk vlak. Primal niet gekocht omdat de setting mij totaal niet aansprak, en deeltje 4 omdat die weer te veel leek op FC3 maar dan in een andere setting en een veeeeel mindere intresante villain dan dat Vaas was.

 3.   
  the ultimate gamer boss's avatar

  ”DutchGamer-W-“ schreef, "Dit is een intresante game, en ik bedoel dan dat mijn intresse steeds golvend is rondom deze game die van hoog naar laag gaan en of ik die zal ik hem kopen of niet.
  Mijn laatste game was FC3, en die was gewoonweg geweldig op elk vlak. Primal niet gekocht omdat de setting mij totaal niet aansprak, en deeltje 4 omdat die weer te veel leek op FC3 maar dan in een andere setting en een veeeeel mindere intresante villain dan dat Vaas was."

  ik speel far cry sinds het eerste uur
  van deel 1 tot nu allemaal toffe delen
  primal heb ik ook nog niet gespeelt sinds de release maar dat ga ik zeker doen ik zou het een gokje wagen voor die paar euro tis ook geen setting voor mij maar heb ge
  hem toch gekocht

 4.   
  mvoske's avatar

  Vette trailer wel, ik vind dat Ubisoft altijd leuke trailers in elkaar kan steken.

 5.   
  OllieDenZotn's avatar

  Ziet er toch wel weer een fantastische game uit