Singleplayer campaign Far Cry 5 is offline speelbaar; meer uitleg over microtransacties

In een interview met Dan Hay, de executive producer van Far Cry 5, wordt gezegd dat de singleplayer campaign volledig offline te spelen is en je dus geen internetverbinding nodig hebt. Uiteraard heb je voor het spelen in co-op wel een actieve internetverbinding nodig.

Hay geeft in het interview tevens meer uitleg over de microtransacties in Far Cry 5. De microtransacties zijn zowel in de singleplayer- als multiplayer-modus te gebruiken. Voor de singleplayer zal het waarschijnlijk gaan om time saver-pakketten zoals we die eerder zagen in Assassin’s Creed Origins. Met deze pakketten kan je je progressie in de singleplayer versnellen. Voor de multiplayer gaat het enkel om cosmetische items. Deze hebben dus geen effect op de gameplay.


Vanaf 27 maart kunnen we aan de slag met Far Cry 5 op PlayStation 4, Xbox One en pc.

 1.   
  the ultimate gamer boss's avatar

  dat was zowiezo toch hun plan om ofline sp van te maken trokken ze dat weer in twijfel zijn al genoeg online only games laat de far cry franchise lekker zoals die is

 2.   
  MaTriXX's avatar

  the ultimate gamer boss schreef, "dat was zowiezo toch hun plan om ofline sp van te maken trokken ze dat weer in twijfel zijn al genoeg online only games laat de far cry franchise lekker zoals die is"

  Sorry als ik deze zin in 1 stuk doorlees kom ik er niet uit en zet ik een groot vraagteken met wat je nu eigenlijk wilt zeggen.

  Wat bedoel je ?, dit is dus niet bedoelt om je af te kraken maar ik probeer te begrijpen wat je nu eigenlijk wilt zeggen.

 3.   
  MaTriXX's avatar

  Cosmetische pakketten is iets waar ik geen probleem mee heb, de keuze is dan geheel aan jezelf wat je ermee doet.
  Zo heb ik bij Assassins Creed Origins 1 pakket gekocht met dat brandende paard, ik vond overigens wel dat die pakketten goedkoper hadden kunnen zijn voor seizoenpashouders.

 4.   
  the ultimate gamer boss's avatar

  MaTriXX koop een bril