Amazon lekt Plants vs. Zombies: Garden Warfare 3

Uitgever Electronic Arts heeft het niet makkelijk vandaag. Na een lek over de volgende Battlefield, die zich waarschijnlijk gaat afspelen tijdens de Tweede Wereldoorlog en Battlefield 5 gaat heten, blijken de plannen van een andere game die dit najaar moet verschijnen ook onbedoeld aan de wereld te zijn overgedragen. We spreken hier over een nieuw deel in de Plants vs. Zombies: Garden Warfare-reeks, de kindvriendelijke shooter-serie van uitgever EA.

In de beschrijving van een aankomend stripboek over de serie, dat in september zal verschijnen, noemt Amazon de derde game in de saga.

Paul Tobin returns to write the official comic book bridge between video games PvZ: GW2 and PvZ: GW3 with Tim Lattie returning to deliver artwork,

Electronic Arts heeft zelf nog niets vrijgegeven over een mogelijk derde deel, al lijkt een derde episode in de reeks na dit lek erg waarschijnlijk.

Het bedrijf heeft plannen om tijdens het aankomende EA Play-evenement, dat gelijktijdig met de E3 wordt georganiseerd, een hoop nieuwe titels aan te kondigen. Waarschijnlijk krijgen we, naast een nieuwe Plants vs. Zombies: Garden Warfare, ook beelden te zien van Anthem, die helaas uitgesteld is vanwege de komst van de nieuwe Battlefield, waarvan de reveal trailer al onderweg is.

 1.   
  Pim Huberts's avatar

  Jaa had dit gelezen!! Als dit waar ja word ik zo gelukkig! Heb de eerste en tweede alle twee super veel gespeeld en een derde zou ik zeker blij van worden!

 2.   
  the ultimate gamer boss's avatar

  ik heb deel 1 en 2 en nog niet eens gespeelt haha

 3.   
  mattioza's avatar

  Nice, heb deel 1 heel veel gespeeld. 🙂

 4.   
  Kardinalus's avatar

  1 veel gespeeld! 2 helaas niet maar ga 3 zeker weer halen!

 5.   
  NoobAssPlayer's avatar

  Deel 1 was super, simplistisch en ontzettend leuk! Ze hebben deel 2 compleet verkracht door er een soort ongebalanceerde lompe Hero shooter van te maken waarin je alleen maar dood gaat door complete bullshit.