EA stuurt uitnodigingen voor alfa nieuwe Plants vs. Zombies

Vorig jaar lekte Amazon al dat Plants vs. Zombies: Garden Warfare 3 eraan zat te komen, en sindsdien heeft EA bevestigd dat een vervolg in de Garden Warfare-serie in dit fiscaal jaar moet verschijnen: voor 31 maart 2020. De onthulling lijkt nu nabij, want uitgever EA stuurt nu uitnodigingen voor play-tests voor de volgende game van het team dat verantwoordelijk was voor Plants vs. Zombies: Garden Warfare 2.

Het is bevestigd dat het gaat om een Plants vs. Zombies-game, maar nog niet of het daadwerkelijk gaat om Garden Warfare 3. Wel luidt de codenaam ‘Picnic’, wat in ieder geval een park of een tuin impliceert als slagveld. De alfa-tests zijn uitsluitend speelbaar op Xbox One en PlayStation 4, maar dat wil natuurlijk niets zeggen over de platformen waar de game uiteindelijk op gaat verschijnen.

Eigenlijk zouden de e-mails vertrouwelijk moeten zijn, maar op het internet is tegenwoordig niets meer vertrouwelijk. Al snel verschenen de uitnodigingen op Reddit en ResetEra. De tests beginnen op 1 augustus, waarbij sommige dagen gericht zijn op specifieke game-modi.

Gamescom 2019 nadert met rasse schreden, dus het zou zomaar kunnen dat we daar de volgende Garden Warfare gaan zien. Houd Gamersnet dan ook in de gaten tussen 20 en 24 augustus!

  1.   
    Heart1982's avatar

    Pas weer opnieuw geinstaleerd, blijft een prachtig spel. Of dat je nou wint of verliest, jezelf boosmaken lukt niet. Bij welke andere shooter maak je dat gevoel nou mee?