Super Smash Bros. wordt mogelijk dit jaar uitgebracht op de Nintendo Switch

Veel Nintendo fans vragen ernaar, maar nu zijn er weer concrete geruchten dat Super Smash Bros. nog dit jaar uitkomt voor de Nintendo Switch.

Volgens industrie-insider Emily Rogers, die eerder al een aantal juiste voorspellingen deed over de Nintendo Switch, zal de vechtgame nog dit jaar worden aangekondigd en rond de kerst worden uitgebracht.


Waarschijnlijk gaat de content op de nieuwe Switch-versie bestaan uit gebruikte content uit de 3DS en de Wii U-versies, maar gaat er ook nieuwe content worden toegevoegd. Verder is het nog niet bekend of het nu gaat om een directe port van de Wii U-versie. Het zou goed mogelijk kunnen zijn dat het een vervolg wordt of iets wat daar tussen in zit.

Het zal geen verassing zijn dat Super Smash Bros. naar de Switch komt. Er zijn in 2017 namelijk meerdere geruchten verschenen over een Switch-versie van Super Smash Bros. en de vechtgame heeft nog geen enkele thuisconsole overgeslagen sinds de Nintendo 64.

  1.   
    KevinW's avatar

    Ik kan echt niet wachten tot de release trailer en alle info eromheen en het spel natuurlijk zelf, dit is mijn favoriete game franchise