Microsoft lanceert deze maand Xbox One S-bundel met PlayerUnknown’s Battlegrounds

Het succes van PlayerUnknown’s Battlegrounds steekt niemand onder stoelen of banken, al helemaal niet als het gaat om de partijen die meegenieten van de populariteit. Zo ook Microsoft, die vorig jaar console-exclusiviteit afgekocht voor diens Xbox One-port van PUBG. Zij vieren het aanslaan van de console-versie met een vlotte bundel voor de Xbox One S.

Aanstaande 20 februari ligt de Xbox One S-bundel met PlayerUnknown’s Battlegrounds in de schappen. Ingesloten zitten natuurlijk de console zelf en een downloadcode voor het battle royale-spel, maar ook een ferme 1 TB harde schijf ingebouwd voor meer digitale goedheid.


Daarbovenop wordt (als altijd) een Xbox Live Gold-abonnement van 14 dagen, maar ook een proefperiode voor de nieuwe Game Pass van Xbox zelf. Gedurende een hele maand kan de ‘Netflix voor games’ je gratis overtuigen van ruim 170 titels om te downloaden en te spelen op Xbox One en Windows 10.

De richtprijs van de Xbox One S-bundel met PUBG bedraagt, enigszins voorspelbaar, 299,99 euro. Vanaf 20 februari zal deze bij een groot aantal (internationale) retailers in de schappen belanden, maar via de Microsoft Store zijn nu ook al pre-orders te plaatsen.

Meer weten over het populaire PlayerUnknown’s Battlegrounds op Xbox One in het specifiek? Bekijk dan ook ons uitgebreide Gameplay Commentaar van de ietwat omstreden Xbox-port.

 1.   
  emilius23's avatar

  Xbox One, de N64 Edition!!!

 2.   
  Ik kom Harambe wreken's avatar

  Bundel met een game die nog niet af is. Your move, Sony

 3.   
  CHILLOZZ's avatar

  spelleke met 3FPS

  ik zou niet weten waarom je nog een xbox wilt hebben als je t ook op je PC kan spelen.. Dan zou ik toch eerder de switch kopen. [naast de PS4 dan he]