Fila en Pokémon Company slaan handen ineen voor unieke reeks Poké-patta’s

Na Nike-schoenen in PlayStation-stijl komt het wederwoord opvallend genoeg van sportmerk Fila en niemand minder dan de Pokémon Company. Jawel, de Zuid-Koreaanse kledingfabrikant collaboreert op eigen wijze om een reeks Pokémon-sneakers op de markt te brengen.


Een onverwachtse aankondiging, maar bovendien ook eentje die bijzonder kortstondig is. De eerste levering van de ‘Fila x Pokémon’ schoenen zal namelijk al 9 februari aanstaande plaatsvinden, een goede week van ons verwijdert. Mocht je zelf zo’n setje Poké-patta’s willen scoren, dan hoef je enkel tijdige verscheping vanuit Zuid-Korea te regelen. Tot dusver is alleen in Fila’s thuisland verzekert dat de serie sneakers daadwerkelijk op de fysieke markt zal verschijnen.

Op de internationale website van FIla is vooralsnog ook niks rondom de Pokémon-lijn te vinden, alsmede het officiële Twitter-account van de Amerikaanse tak. Hoeveel de richtprijs voor een dergelijke paartje schoenen is, lijkt dus ook relatief onduidelijk.

De onthullingsplaat die de ronde doet, verzekert in ieder geval op zes verschillende schoenen én een vrij unieke draagkoker. De vertegenwoordigde Pokémon zijn in ieder geval de originele starters, waaronder Bulbasaur, Charmander, Squirtle en Pikachu. Waardige monsters om als schoeisel te gebruiken, maar stiekem wachten we nog op betere detailfoto’s.

Zou jij een paartje Pikachu’s aan je voeten plempen, of loop je liever niet (letterlijk) met je Pokémon-voorliefde te koop?

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren