Season Pass voor Far Cry 5 bevat drie nieuwe avonturen

Het hoofdverhaal van Far Cry 5 vindt natuurlijk plaats in Montana, maar de Season Pass voor de game brengt je naar behoorlijk andere locaties – waaronder zelfs naar Mars. Far Cry 5 zal na de release namelijk drie uitbreidingen krijgen: Hours of Darkness, Dead Living Zombies en Lost on Mars.

De eerste expansion verplaatst de speler naar Vietnam, waar ze het tegen Việt Cộng-soldaten moeten opnemen. Dead Living Zombies zal een ervaring bieden à la Far Cry 3: Blood Dragon, waarbij vooral de B-actiefilm-vibe centraal staat in een serie gevechten tegen hordes zombies. In de laatste uitbreiding, Lost on Mars, laat de speler onze aardkloot achter zich om op de planeet Mars tegen arachniden te knokken.

Mocht dit je nog niet voldoende reden geven om de Season Pass van Far Cry 5 te kopen, is er wellicht nóg iets dat je kan overtuigen: Far Cry 3 wordt binnenkort namelijk opnieuw uitgegeven voor de Xbox One en PlayStation 4, en zal via de Season Pass voor het vijfde deel vier weken eerder speelbaar zijn dan de standalone release. Ook pc-gamers krijgen toegang tot de derde Far Cry-game bij aanschaf van de Season Pass of de Gold Edition van Far Cry 5.


Far Cry 5 verschijnt op 27 maart voor pc, Xbox One en PlayStation 4. Check hieronder de recent verschenen Story Trailer.

 1.   
  emilius23's avatar

  Lijkt me best wel een uitgebreide season pass. Beter dan de meeste season passes van Ubisoft.

 2.   
  NietNickMeneer's avatar

  Is er al bekend hoeveel deze season pass gaat kosten?

 3.   
  the ultimate gamer boss's avatar

  is toch standaard 3 dingen in season pass van de far cry serie vanaf deel 2 dr zal nooit uitgebreidere content uit komen met een season pas

 4.   
  MaTriXX's avatar

  Laat maar komen ik heb er zin in.

 5.   
  Iefo's avatar

  PC krijgt ook far cry 3? dat ik heb nergens eerder gelezen… Hopen dat het waar is!

  edit: het staat inderdaad op de ubisoft site, nice!

 6.   
  JaslanNL's avatar

  Dit deed me ook meteen denken aan Far Cry 3: (& Trials of the) Blood Dragon, waarbij alles ook over de top ging. Dat was echter wel een stand-alone game, wat naar mijn mening wel de betere keuze is aangezien het zo afwijkt van het origineel. Kijkend naar bijvoorbeeld een AC: Black Flag met Freedom Cry als stand-alone, die ook prima als DLC door had kunnen gaan, is dit dan toch een aparte keuze. De voorgaande Far Cry’s hadden vaak wel DLC die meer paste bij de hoofdgame, en nu komt er een complete Season Pass zonder aanvulling op de hoofdgame? Dan hoop ik dat ze de hoofdgame zo sterk in elkaar hebben gezet dat er ook echt geen behoefte aan DLC is (zoals het überhaupt hoort). Eerst maar eens zien, dan zeiken 🙄 .

 7.   
  the ultimate gamer boss's avatar

  lefo far cry 3 is altijd al geweest op de pc neem aan dat je ps4 bedoeld daar komt die idd voor