Vanavond een Nintendo Switch-aankondiging die een ‘new interactive experience’ onthult

Nintendo kondigt vanavond om 23:00 uur iets aan voor de Nintendo Switch dat een ‘new interactive experience’ zal gaan bieden, aldus Nintendo-baas Tatsumi Kimishima. De ervaring is speciaal ontworpen voor kinderen en diegene die kind is in het hart.

A new interactive experience for Nintendo Switch will be revealed, specially crafted for kids and those who are kids at heart.
Het eerste jaar van de Nintendo Switch was om een fanbase op te bouwen – met tien miljoen verkochte exemplaren in negen maanden – en om op de langere termijn succes te hebben, is het tweede jaar cruciaal. De nieuwste console van Nintendo is er voor gamers, maar tevens voor mensen die niet per definitie core gamers zijn en dat zal het bedrijf ook blijven hanteren.

De verkopen het afgelopen jaar komen voornamelijk doordat Nintendo-fans het apparaat in huis wilden hebben. Om langer mee te kunnen gaan, zal Nintendo zich met dit nieuwe project, de nieuwe interactieve ervaring, richten om de userbase te vergroten en te verbreden.

In order to be playable in the long term, the second year is crucial. Our task is to add more users, including people who barely touch game consoles.
De aankondiging van vanavond speelt daar dan ook een grote rol in. Het internet speculeert al over een nieuwe accessoire voor de Switch, al zullen we tot vanavond moeten wachten wat het precies is.

Om 23:00 uur vindt de aankondiging dus plaats en de details lees je natuurlijk op GamersNET!

 1.   
  kiesmaarwa's avatar

  Speciaal voor kinderen en voor wie kind in het hart is?
  Gaan ze nu al een Switch 2 aankondigen?!

 2.   
  VILMON007's avatar

  Farcry 5 komt eraan voor de switch. Open wereld en multiplayer.