Gerucht: volgende Nintendo Direct op 11 januari

Er komt een Nintendo Direct deze maand, zo veel lijkt zeker. Een lek bij EA, waarbij campagne roadmaps van Fe en A Way Out op straat belandde, vertelde al over een Nintendo Direct die in januari zou plaatsvinden. Gisteren plaatste Amazon bovendien onverwachts achttien placeholders voor Switch-titels (en haalde ze daarna onmiddellijk weer van hun website af), wat ook lijkt aan te geven dat we binnenkort meer onthullingen kunnen verwachten. Wat de precieze datum is? Dat is nog onbekend.

De geruchten gaan dat de eerstvolgende Nintendo Direct op 11 januari zal plaatsvinden. ResetERA-gebruiker John Harker noemde deze datum als eerste. Hij wist eerder al nieuws over Call of Duty naar buiten te brengen, was de eerste die vertelde dat de Wii U indrukbare sticks zou krijgen en gaf meerdere hints omtrent de Nintendo Switch voordat deze werd onthuld. Emily Rogers, wier geruchten zowel bleken te kloppen als niet, schijnt ook ergens de datum van 11 januari te hebben opgevangen.

Of het inderdaad 11 januari wordt of niet, Nintendo heeft nog maar weinig informatie vrijgegeven over hun line-up voor dit jaar. Er zijn onder andere een Yoshi-, Kirby-, Pokémon, Bayonetta en Metroid-game in de maak, maar veel meer dan dat is er eigenlijk nog niet bekend. Een Nintendo Direct is daarom geen overbodige luxe.

  1.   
    WesterW's avatar

    Met dank aan Kroelbeertje voor het melden op de GamersNET Discord-server!

  2.   
    Kroelbeertje's avatar

    Np <3