PUBG verkocht op Xbox One meer dan 1 miljoen exemplaren in 48 uur

Het populaire PlayerUnknown’s Battlegrounds verscheen afgelopen week, na een groot succes op de pc, ook voor de Xbox One. Hoewel de game pas een week uit is, heeft de uitgever al mooie cijfers te melden.

Microsoft meldde gisteren namelijk dat er van PUBG in de eerste 48 uur na verschijning al meer dan 1 miljoen exemplaren over de digitale toonbank zijn gegaan. Het spel bevindt zich momenteel nog in het Game Preview-programma, wat (net als Early Access) betekent dat de ontwikkeling van de game nog niet voltooid is.


De nieuwste map, Miramar getiteld, is vorige week verschenen op de testservers. Pas als de game het Early Access-stadium achterwege laat, heb je zelf de mogelijk om de speelmap te kiezen.

 1.   
  Linkje's avatar

  En de hype gaat verder…

 2.   
  emilius23's avatar

  Het is bij bijna alle games, maar ik vind dat deze game veel beter is op pc dan op de Xbox. De performance blijkt niet om over naar huis te schrijven, de controls zijn bedoeld voor een toetsenbord, maar vooral de graphics zijn (momenteel) echt lachwekkend slecht.

 3.   
  Drazo's avatar

  Game is zelfs op pc nog erg clunky en buggy

 4.   
  Ik kom Harambe wreken's avatar

  Na beelden te zien van DigitalFoundry en soortgelijke kanalen vind ik het vooral heel triest. Begrijp niet dat mensen bereid zijn 30 euro neer te leggen voor zo’n dampend stuk stront

 5.   
  Puddingboom's avatar

  Ik kom Harambe wreken schreef, "Na beelden te zien van DigitalFoundry en soortgelijke kanalen vind ik het vooral heel triest. Begrijp niet dat mensen bereid zijn 30 euro neer te leggen voor zo’n dampend stuk stront"

  Dayum son. Denk om je hartslag.

 6.   
  Een kanaal's avatar

  He hé hebben ze eindelijk het geld om eindelijk die graphics om hoog te fooien werdt tijd. Jammer dat die niet op de ps4 te krijgen is