PlayerUnknown’s Battlegrounds haalt bij release slechts 30 fps op Xbox One X

Enkele dagen geleden meldde PlayerUnknown’s Battlegrounds-ontwikkelaar Bluehole dat het de bedoeling is dat de game op elke variant van de Xbox One 60 fps behaalt. Echter, wanneer het spel volgende week op de console van Microsoft verschijnt, zal het zelfs op de recent gelanceerde Xbox One X slechts een framerate van 30 fps kennen.

Vermoedelijk heeft dit te maken met de eerlijkheid van PUBG op de Xbox One: als bezitters van een Xbox One X een hogere framerate zouden krijgen dan mensen met een gewone Xbox One of een Xbox One S, zou dit mogelijk een voordeel opleveren. Dit zou uiteraard de nodige ophef veroorzaken, aangezien wij gamers behoorlijk vocaal zijn tegenover oneerlijke voordelen voor bepaalde spelers. De woorden van Brendan “PlayerUnknown” Greene doen wél vermoeden dat 60 fps nog op de agenda staat, maar dat Bluehole de framerate op elke Xbox One gelijk wil houden.

De Xbox One-versie van PlayerUnknown’s Battlegrounds verschijnt op 12 december.

 1.   
  Heccer's avatar

  Lache lache en voor sommigen weer huilen

 2.   
  Throbert's avatar

  Wat een kansloze bedoeling

 3.   
  NoobAssPlayer's avatar

  Dat is best logisch en eerlijk! Echter had hij wel eerst even na moeten denken voor hij 60 FPS begon te roepen.

 4.   
  MBgamer's avatar

  Zit toch te twijfelen om de one S te kopen ivm deze game!
  Zal is op mp kijken voor leuke aanbiedingen

 5.   
  MikeGevers's avatar

  Throbert schreef, "Wat een kansloze bedoeling"

  Vergeet niet dat PUBG ook op de Xbox One in een soort early access verschijnt. Het was wellicht wat onhandig om al zo vroeg te beginnen met “60 FPS!” roepen, maar ergens zag ik dit wel aankomen. Maar Microsoft zit bovenop Bluehole, dus kun je er donder op zeggen dat ze hun uiterste best zullen doen om ervoor te zorgen dat Microsoft zijn ego (eufemisme) kan strelen door op te scheppen over 4K60 op de Xbox One X, en dus ook 60 fps op andere Xbox One-consoles.

 6.   
  Papachico's avatar

  NoobAssPlayer schreef, "Dat is best logisch en eerlijk! Echter had hij wel eerst even na moeten denken voor hij 60 FPS begon te roepen. "

  Zeker eerlijk. Het is ook eerlijk als je een nieuwe en betere versie van een console koopt en dan nog steeds de limieten krijgt van een oudere versie console.. 🙄