PUBG gaat voor een solide framerate van 60fps op Xbox One

Een tijd geleden berichtten we al over het verschijnen van PlayerUnknown’s Battlegrounds in december van dit jaar voor Xbox One. Waar de datum van verschijning, 12 december, steeds meer dichterbij komt, komen we ook steeds meer te weten over de game zelf. Zo heeft Brendan Greene, de enige echte PlayerUnknown, laten weten dat zijn ontwikkelteam van Bluehole Studio er alles aan doet om de game op 60fps te laten draaien. Het spel zal niet alleen op de Xbox One X op 60fps moeten draaien, maar ook op de andere edities van de console.

Definitely on Xbox One X, 60FPS. On Xbox One, we’re not sure. We may have to limit it at 30FPS, maybe, but the last time I saw it, it was running at about 30 to 40,

We’re still constantly improving it so, you know, the aim is to get to 60

While Greene is pretty sure it’s doable, he also acknowledges that frame rate is not as important for a game like this as it might be for a twitch shooter. “Unlike the more high paced shooters, frame rate isn’t that important.

 1.   
  S3MM3R's avatar

  Is dat mogelijk dan Kappa XD

 2.   
  Throbert's avatar

  cringe

 3.   
  NdeM's avatar

  Dat ze het spel op de PC maar eens eerst optimizen.. 😕

 4.   
  Tom's avatar

  NdeM schreef, "Dat ze het spel op de PC maar eens eerst optimizen.. 😕 "

  Feit blijft natuurlijk wel dat optimaliseren voor eenzijdige hardware makkelijker is dan voor een miljoen verschillende soorten combinaties van componenten.

  Bovendien stelt Microsoft waarschijnlijk duidelijke richtlijnen in het (hoogstwaarschijnlijk) peperdure contract, terwijl het geld van al die pc-gamers al binnen is. In andere woorden; er is veel minder drang om dat platform op te poetsen, hoe lullig dat ook klinkt.

 5.   
  someone else's avatar

  Sws heb je bij dit soort spellen enorm veel voordeel met een one X 4K. Aangezien je vaak op 2 pixels in de verte aan het schieten bent is een beetje extra resolutie op een groot scherm wel lekker. Framerate boeit indd wat minder maar blijft toch lekker voor het oog