Oorspronkelijke stemactrices Life is Strange keren terug voor bonusepisode Farewell

Teleurstelling alom toen bekend werd gemaakt dat Ashly Burch, de voice-actress van Chloe Price in Life is Strange, niet het stemmenwerk van dit geliefde personage zou verzorgen in prequel Life is Strange: Before the Storm. Oorzaak was de staking van SAG-AFTRA, de Amerikaanse bond voor (stem)acteurs en televisie- en radio-artiesten. Nu er na ongeveer een jaar een overeenkomst is bereikt, kan ook Ashly Burch weer aan de slag. Zij zal het stokje overnemen van vervangster Rhianna DeVries, maar alleen voor de bonusepisode Farewell.

Deze aflevering laat je het afscheid van de jonge Chloe en Max Caulfield, protagoniste van het oorspronkelijke Life is Strange, ervaren. Dit betekent dan ook dat Ashly Burch en Hannah Telle, die de stem van Max voor haar rekening nam, opnieuw samen de studio in zijn gedoken. Dat de personages veel voor de stemactrices betekenen, dat blijkt wel uit onderstaande blik achter de schermen. Het is alsof je naar Chloe en Max in real-life kijkt.

Farewell is een bonusaflevering van Life is Strange: Before the Storm die beschikbaar is voor kopers van de Digital Deluxe Edition. Dit mogelijk laatste avontuur van Max en Chloe samen moet ergens begin 2018 verschijnen.

 1.   
  mheiden21's avatar

  Ligt het aan mij of is er geen video?
  Voor de geinterresseerden: https://www.youtube.com/watch?v=kA9fODHjiIY

 2.   
  WesterW's avatar

  Wellicht gebruik je een Adblocker en zie je daarom de video niet. Hij staat wel degelijk in het bericht 😉