Releasedatum Farewell Bonus-episode Life is Strange: Before the Storm is bekend

Naast de drie episodes die Life is Strange: Before the Storm al rijk is, krijgen we nog de Farewell Episode van de prequel op het origineel en deze episode, waarin Max en Chloe weer even de hoofdrol spelen, verschijnt op 6 maart. We krijgen daarnaast ook fysieke versies van de volledige game, op 9 maart.

Uitgever Square Enix heeft drie verschillende fysieke versies: Vinyl Edition, Limited Edition en Standard Edition. De Vinyl Edition bevat naast de game de soundtrack op vier LP’s, een cd van de soundtrack, een art book en het doosje van de game en kost 69,99 euro. De tweede editie bevat naast de game alleen de soundtrack op cd en kost 39,99 euro en de Standard Edition is gewoonweg de game fysiek in een doosje.


Elke versie heeft naast de drie episodes ook de bonus episode ‘Farewell’, alsmede het kostuumpakket voor Chloe, een ‘Mixtape Mode’ die je een eigen playlist laat maken van de gelicenseerde soundrack en Episode 1: Chrysalis van de originele Life is Strange (die overigens al gratis is). Als je een fysieke versie voorziet van een pre-order, krijg je tevens figurines van Chloe en Rachel.

Wil je weten wat wij van de eerste twee episodes vonden? Lees dan de reviews van Episode 1: Awake en Episode 2: Brave New World.

Life is Strange: Before the Storm – Farewell Bonus Episode verschijnt op 6 maart voor PlayStation 4, Xbox One en pc.

[SCREENSHOTS]

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren