Video's gepubliceerd voor 14 augustus 2018 zijn helaas niet meer te bekijken.

Plantronics RIG 800LX | Unboxing

Onze Tom is op avontuur gegaan richting het Europese hoofdkantoor van Plantronics. Naast een uitgebreide rondleiding natuurlijk ook bij uitstek gelegenheid om nieuwe koptelefoons van de Amerikaanse fabrikant te testen, te beginnen met de Plantronics RIG 800LX. Wat is het en hoe komt het uit het doosje? Tom laat het allemaal zien in deze unboxing…

  1.   
    CHILLOZZ's avatar

    how is even hoor ik nu goed dat je voor de dolby atmos nog appart moet betalen..???
    dat is dan wel slechte zaak VIND IK DAN…
    Had dan de prijs nog een 10tje omhoog gedaan en dat t dan inbegrepen zit.
    Dolby atmos is wel heel mooi [Als je wat hebt wat het echt ondersteund]

    Ik vermoed dat deze set op PS4 ook wel werkt maar dan uiteraard niet met atmos.

    Ik heb nog nooit een headset op gehad met dat ”suspension” hoofdband systeem. Ergens lijkt me dat juist nogal irritant. Maar gezien er vele laaiend over zijn zal dat dan toch wel lekker zitten.

    veel plezier gewenst voor de gene die deze gaat testen 😆

  2.   
    Tom's avatar

    PlayStation ondersteunt als compleet platform geen Dolby Atmos, omdat Sony zelf een soort concurrerend stukje software heeft.

    En ja, de licentie op de software kost los ook iets voor de consument, maar een boel partijen kopen die in bulk af bij Dolby om het vervolgens meteen met het apparaat of systeem te leveren. Daarvoor heeft Plantronics dus de exclusiviteit voor in ieder geval dit en volgend jaar.

  3.   
    mrb80's avatar

    Volgens mij zit er gewoon een code bij de headset om de dolby atmos licensie te downloaden op de xbox. Bij mijn rig400 zat het er ook bij