Session, de spirituele opvolger van de Skate-franchise, krijgt vandaag een demo

Session, de nieuwe skateboardgame die de spirituele opvolger moet worden van de Skate-franchise, gaat binnenkort op Kickstarter van start, maar heeft vandaag al op pc een demo gekregen. Het Kickstarter-project begint op 21 november, al heeft de Canadese ontwikkelaar Crea-ture besloten om alvast een demo los te laten.

In 2015 werd Session al geteaset als een open wereld skategame die gebruikmaakt van de Unreal Engine 4 met real-world physics. De controls zijn vergelijkbaar met die van de Skate-serie van Electronic Arts en Marc-andré Houde van de ontwikkelaar is daar ook gewoon open over.

We’re not going to try to hide it, it really helps to make it feel real.
De demo is vooralsnog alleen voor pc beschikbaar, al is Crea-ture van plan de game ook naar de consoles te brengen als ze de Kickstarter stretch goals halen.
As stated before, this doesn’t mean at all that we will make this game for PC only. Far from it. We want this game on console as much as we want it on PC. However, we’ll need your help to get there so we will most definitely have stretch goals for consoles. We hope you will still enjoy the demo even if it is not out for consoles yet. We feel the game is fun enough and want to make it accessible to everyone so you can see for yourself how the game feels, plays and see its potential.
Hou 21 november in de gaten als je Session wilt backuppen. Download nu alvast hier de demo en check hieronder de trailer!

 1.   
  Ik kom Harambe wreken's avatar

  Wist wel dat de kickstarter er binnenkort aan zat te komen maar had niks gehoord over een Demo. Dit is een grote blij voor mij

 2.   
  Mandamo's avatar

  Downloaden gaat helaas erg traag, bij jullie ook? Tussen de 100-150 kb/s. Na 2 uur ongeveer 950mb.

 3.   
  Ik kom Harambe wreken's avatar

  Hier ook zoiets, zit pas op 370 mb. Geen idee ook hoe groot het bestand is

 4.   
  Mandamo's avatar

  Hij is klaar, ongeveer 1,1gb. Ze hadden wat mij betreft nog wel even kunnen wachten met het uitbrengen van een demo..