Call of Duty: WWII verkoopt stukken beter dan Infinite Warfare

Call of Duty zakte qua verkopen in elkaar met het vorig jaar verschenen Infinite Warfare, maar de franchise lijkt behoorlijk terug te komen met Call of Duty: WWII die een stuk beter verkoopt dan zijn voorganger. In de eerste week – en WWII verscheen vrijdag pas – verkocht de nieuwste Call of Duty al 57 procent beter dan Infinite Warfare in het Verenigd Koninkrijk.

Critici zijn ook vrij positief over de nieuwe shooter, al kampt Call of Duty: WWII wel met de nodige server issues. Sledgehammer Games werkt hard om de online multiplayer stabiel te krijgen.

Call of Duty: WWII verscheen op 3 november voor PlayStation 4, Xbox One en pc.

 1.   
  DutchGamer-W-'s avatar

  Echt waaaaar?! 😮 😮

 2.   
  mmx's avatar

  at krijg je als je naar je klanten luisterd en met iets beters komt dan vorig jaar 😉

 3.   
  Papachico's avatar

  Er zijn altijd server problemen.. Ik snap echt niet dat zij hier niet van kunnen leren. Tevens is de game grafisch nog steeds t zelfde als alle voorgaande titels ala xbox360/ps3. Wat een cashcowtje weer met een reskin. En dat krijgt dan een vrij hoge score. Heb em gister bij vrienden gespeeld. Duurde een kwartier voordat je eindelijk een potje kon spelen. Het schieten was ff leuk maar deze ongein gaat snel vervelen. Wat een joke.

 4.   
  Downzilla's avatar

  Waarom zijn er altijd mensen die zeuren dat cod hetzelfde is en niet begrijpen dat het zo goed verkoopt. Die comments zijn nog onorigineler dan het spel zelf elk jaar.