Video's gepubliceerd voor 14 augustus 2018 zijn helaas niet meer te bekijken.

De redactie glibbert erop los in Forza Motorsport 7… | Challenge Accepted

Met de launch van Forza Motorsport 7 kunnen we eindelijk weer eens lekker losgaan op de racebaan, en dus staat ook de Challenge Accepted van deze week in het teken van Turn 10’s nieuwe racer.

Wie van de vier coureurs op GamersNET HQ kan de beste rondetijd neerzetten op een glibberige baan, met een aparte race-buggy? We vechten het uit in deze drift-rijke Challenge Accepted…

  1.   
    CHILLOZZ's avatar

    eerlijk….
    Die paint/decals zijn wel echt slecht tho….
    Check M.E. logo…. hello zo ziet die er niet uit in t echt uit

    BTW, Dit is bij forza horizon wel goed. Maar ik vermoed dat je bij forza 7 ook decals kan maken en dus ook ontwerpen van andere erop zetten ??

    Kende persoon in kwestie niet bij naam.. Maar er werd gezegt: Hoe gaaf zou het zijn als je af bent als je gras raakt..

    Bij de oude MOTO GP game zat er een modus in die dat had. Dan moest je een tijdlimiet verbreken. Raak je gras ben je af..
    Of moto gp dat nu nog steeds heeft weet ik niet al jaren geen nieuwe deel gekocht.

  2.   
    Ik kom Harambe wreken's avatar

    Voor de volgende video misschien kijken wie de snelste tijd kan neerzetten in The Pit (het eerste Spec ops level van MW2)?

    Hoop trouwens dat traction control wel uit stond anders is het fake news.

  3.   
    Tom's avatar

    Álle assists stonden uit, dus ja: ook de traction control.

    Enige toerijking voor de nieuwelingen was vooral dat het schakelen wél handmatig moest, maar dan weer niet per se met koppel erbij. Voor de rest stond alles zo ‘simulatie’ mogelijk.

    Wat betreft die decals; bij Forza zijn die game-overschrijdend. Ik kan in deze nieuwste telg gewoon mijn kleurtjes en GamersNET-decals van Forza Motorsport 5 of Forza Horizon 2 gewoon opvragen. Werkt prima, ook met het hele community gebeuren eromheen. Mochten spelers jouw decals, Drivatar of complete designs gebruiken, krijg je daar zelfs wat credits voor uitbetaald.