Nioh is PlayStation 4-exclusive af; krijgt in november een release op pc

Nioh, de PlayStation 4-exclusive die eerder dit jaar verscheen is straks geen exclusive meer, want de game van ontwikkelaar Team Ninja krijgt in november een release op pc. De pc-versie zal onder de naam Nioh: Complete Edition door het leven gaan en moet op 7 november op Steam verschijnen.

Deze editie bevat bij release direct de drie op PlayStation 4 uitgekomen DLC’s: Dragon of the North, Defiant Honour en Bloodshed’s End. Wel is het zo dat Nioh: Complete Edition alleen digitaal te koop zal zijn.

Verder zal de game de twee grafische opties van de PlayStation 4-versie behouden, namelijk de Action Mode voor een stabiele 60fps en Movie Mode die vooral zorgt voor een 4K-resolutie. Door deze functies lijkt het onwaarschijnlijk dat je de pc-versie volledig zelf kunt customizen op technisch gebied, wat voor pc-gamers toch een flink gemis zal zijn.

Wel krijgt Nioh: Complete Edition op pc verschillende bonussen, zoals dat de zeven wapentypes, ninjutsu en onmyo magic spells vanaf het begin beschikbaar zullen zijn. Ook krijgen pc-bezitters een nieuwe helm genaamd Dharmachakra Kabuto (the Wheel of Dharma kabuto). Onderstaande afbeelding lijkt de Steam-versie direct te vieren.

Nioh verscheen op 8 februari voor PlayStation 4 en verschijnt op 7 november voor pc op Steam.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren